HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φουλ στήριξη Κουκοδήμου στον Γιώργο Νταντάμη: Του ανέθεσε και το κυνηγητό των κτηνοτροφικών μονάδων και των επιχειρήσεων που μπορεί να έχουν σχέση με τη μόλυνση της θάλασσας

Στα… «ψιλά» πέρασε πριν λίγες μέρες ένα δελτίο τύπου του Δήμου Κατερίνης σχετικά με τη ρύπανση της θάλασσας, μία θλιβερή κατάσταση που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, χωρίς το θέμα να λύνεται ποτέ.

Το ενδιαφέρον σε αυτό το κείμενο δεν είναι τόσο η σιγουριά του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου ότι θα λύσει το πρόβλημα οριστικά και αμετάκλητα, όσο το ότι μέσα από αυτό προσέφερε φουλ στήριξη στον συνοδοιπόρο του και αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Νταντάμη.

Ουσιαστικά ο δήμαρχος ανέθεσε στον κ. Γιώργο όλο το πακέτο της προστασίας του περιβάλλοντος και του δίνει το "εν λευκώ" για να συντονίσει όλες τις υπηρεσίες, να ελέγξει τις επιχειρήσεις και τις κτηνοτροφικές μονάδες και να πιάσει όλους αυτούς που ρυπαίνουν. 

Μάλιστα ο κ. Νταντάμης στις δηλώσεις του ήταν απόλυτος: "ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ" ανέφερε, και όλοι καταλαβαίνουμε από την δήλωση αυτή ότι δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με κάθε είδους συμφέροντα, προκειμένου να εμποδίσει τη ρύπανση της θάλασσας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Ο κ. Γιώργος γενικός δερβέναγας στον τουρισμό
2. Ο κ. Γιώργος γενικός κουμανταδόρος στο περιβάλλον
3. Ο κ. Γιώργος γενικός συντονιστής για να πιάσει αυτούς που ρυπαίνουν τη θάλασσα 

Συμπέρασμα; Τυφλή η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Κώστας ο Κουκοδήμος

Η αποφασιστικότητα όμως του κ. Νταντάμη με κάνει να πιστεύω ότι δεν θα μασήσει να συγκρουστεί ακόμη και με φίλους του, προκειμένου να προστατεύσει το κοινό καλό.

Μακάρι από καρδιάς να πετύχει ο κ. Γιώργος σε όλα αυτά, αλλά και τα υπόλοιπα που έχει αναλάβει. Πρώτος θα τρέξω να του σφίξω το χέρι και να τον συγχαρώ! 

Φέτος περιμένουμε να ΜΗ δούμε ρύπανση στη θάλασσα της Πιερίας, για να λέμε ότι το έργο αυτό είναι "δια χειρός Νταντάμη".

ΥΓ. Ο κ. Γιώργος στο υστερόγραφο του μιλάει για "κάποιους που επιχειρούν να αποδυναμώσουν" τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για τον τουρισμό. Ποιους να εννοεί άραγε; 


(Παρακάτω απόσπασμα του δελτίου τύπου της 21.05.2020 για το θέμα)

Επιπλέον, ανέθεσε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κατερίνης, Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και αρμόδιο για θέματα Τουρισμού Γιώργο Νταντάμη, το συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, προκειμένου να ζητηθεί ο έλεγχος των επιχειρήσεων, καθώς και των  κτηνοτροφικών μονάδων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
«Αποτελεί κοινή μας δέσμευση», τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης «η προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας και του τουριστικού μας προϊόντος. Σε μια περίοδο που προσπαθούμε όλοι μαζί να απομειώσουμε τις ζημίες στην τουριστική οικονομία από την υγειονομική κρίση, δεν θα ανεχτούμε αυτού του είδους τις ενέργειες από κανέναν».
Συντονισμένες ενέργειες και λήψη μέτρων
«Εδώ και χρόνια όλοι γνωρίζουν αλλά κανένας δεν ξέρει τίποτα. Μια διαρκής ρύπανση και επιβάρυνση που κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στο προσκήνιο. Αυτό θα σταματήσει. Με συντονισμένες ενέργειες, συνεχή παρακολούθηση και τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την προστασία της θαλάσσιας περιοχής και του τουρισμού μας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης«Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας για την τουριστική ανάταξη του δήμου μας και κάποιοι επιχειρούν να την αποδυναμώσουν», κατέληξε ο κ. Νταντάμης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια