Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παίρνει πάνω του τον τουρισμό ο Γιώργος Νταντάμης και βγαίνει μπροστά την πιο κρίσιμη ώρα

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα μας! Αααα… Μην ξεχάσω… Και καλό καλοκαίρι!!! Την πρώτη γεύση την πήραμε το Σαββατοκύριακο με τον μίνι καύσωνα. Έρχονται και άλλοι… Ποιος κορονοϊός πια;;;; Τώρα; Προτεραιότητά μας είναι να σώσουμε τον τουρισμό κατ’ αρχάς!

Αυτό το έργο όμως το ανέλαβε ο κ. Γιώργος Νταντάμης. Σας θυμίζω τον «διάλογο» που προηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του Θ. Λιακόπουλου (δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής συνδυασμού) και του Γιώργου Νταντάμη (αντιδήμαρχου και αναπληρωτή δημάρχου), και για τον οποίο υπήρξε έντονη συζήτηση το ΣΚ.

Βέβαια, πολλοί στάθηκαν απλώς στα όσα είπαν οι δύο άνδρες, αλλά νομίζω ότι αξίζει να το ψάξουμε και λίγο βαθύτερα ως ζήτημα.

- Την Πέμπτη το πρωί ο Λιακόπουλος ανακοίνωσε 6 προτάσεις - μέτρα για τον τουρισμό (διάβασε  εδώ).

- Αμέσως ο κ. Νταντάμης, αντιδήμαρχος τουρισμού, ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της πρότασης που κατέθεσε η δημοτική επιτροπή τον Φεβρουάριο, προ κορωνοϊού (διάβασε εδώ)

-Την Παρασκευή βγαίνει δελτίο τύπου από τον Δήμο Κατερίνης για την ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου του γηροκομείου της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης με φωτό τον Κουκοδήμο και τον Νταντάμη δίπλα-δίπλα (άρα ο Δήμαρχος στηρίζει Νταντάμη)(δείτε εδώ)

Τι καταλαβαίνω εγώ από όλα αυτά; Ότι ο Γιώργος Νταντάμης παίρνει πάνω του τον τουρισμό και βγαίνει μπροστά την πιο κρίσιμη ώρα. Δε δίνει σημασία σε όσα του προτείνουν οι άλλοι, προχωράει με το δικό του πρόγραμμα και προφανώς θα έχει συνεννοηθεί με τον δήμαρχο να τον αφήσει να δείξει έργο.

O Γιώργος έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως τη σύνδεση του τραγουδιού "το τρένο φεύγει στις 8, ταξίδι για την Κατερίνη" με το τουριστικό μας προϊόν, τον θρησκευτικό τουρισμό και πολλές άλλες. Επίσης στην πρόταση που εγκρίθηκε έχει και περίπου 100.000 ευρώ για τουριστική προβολή.
Ο Λιακόπουλος του λέει "κάνε κάτι τώρα που καιγόμαστε", όμως ο Γιώργος δείχνει σίγουρος για τον εαυτό του, δεν απαντάει και προχωράει στην υλοποίηση του προγράμματός του για τον τουρισμό στην Κατερίνη.

Θα τα καταφέρει να μας κρατήσει όρθιους; Το ευχόμαστε ολόψυχα και θα είμαστε όλοι εδώ για να τον χειροκροτήσουμε αν το πετύχει.


Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Σημαντική θα είναι η μείωση του τουρισμού για εφέτος
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.