HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παίρνει πάνω του τον τουρισμό ο Γιώργος Νταντάμης και βγαίνει μπροστά την πιο κρίσιμη ώρα

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα μας! Αααα… Μην ξεχάσω… Και καλό καλοκαίρι!!! Την πρώτη γεύση την πήραμε το Σαββατοκύριακο με τον μίνι καύσωνα. Έρχονται και άλλοι… Ποιος κορονοϊός πια;;;; Τώρα; Προτεραιότητά μας είναι να σώσουμε τον τουρισμό κατ’ αρχάς!

Αυτό το έργο όμως το ανέλαβε ο κ. Γιώργος Νταντάμης. Σας θυμίζω τον «διάλογο» που προηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του Θ. Λιακόπουλου (δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής συνδυασμού) και του Γιώργου Νταντάμη (αντιδήμαρχου και αναπληρωτή δημάρχου), και για τον οποίο υπήρξε έντονη συζήτηση το ΣΚ.

Βέβαια, πολλοί στάθηκαν απλώς στα όσα είπαν οι δύο άνδρες, αλλά νομίζω ότι αξίζει να το ψάξουμε και λίγο βαθύτερα ως ζήτημα.

- Την Πέμπτη το πρωί ο Λιακόπουλος ανακοίνωσε 6 προτάσεις - μέτρα για τον τουρισμό (διάβασε  εδώ).

- Αμέσως ο κ. Νταντάμης, αντιδήμαρχος τουρισμού, ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της πρότασης που κατέθεσε η δημοτική επιτροπή τον Φεβρουάριο, προ κορωνοϊού (διάβασε εδώ)

-Την Παρασκευή βγαίνει δελτίο τύπου από τον Δήμο Κατερίνης για την ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου του γηροκομείου της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης με φωτό τον Κουκοδήμο και τον Νταντάμη δίπλα-δίπλα (άρα ο Δήμαρχος στηρίζει Νταντάμη)(δείτε εδώ)

Τι καταλαβαίνω εγώ από όλα αυτά; Ότι ο Γιώργος Νταντάμης παίρνει πάνω του τον τουρισμό και βγαίνει μπροστά την πιο κρίσιμη ώρα. Δε δίνει σημασία σε όσα του προτείνουν οι άλλοι, προχωράει με το δικό του πρόγραμμα και προφανώς θα έχει συνεννοηθεί με τον δήμαρχο να τον αφήσει να δείξει έργο.

O Γιώργος έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως τη σύνδεση του τραγουδιού "το τρένο φεύγει στις 8, ταξίδι για την Κατερίνη" με το τουριστικό μας προϊόν, τον θρησκευτικό τουρισμό και πολλές άλλες. Επίσης στην πρόταση που εγκρίθηκε έχει και περίπου 100.000 ευρώ για τουριστική προβολή.
Ο Λιακόπουλος του λέει "κάνε κάτι τώρα που καιγόμαστε", όμως ο Γιώργος δείχνει σίγουρος για τον εαυτό του, δεν απαντάει και προχωράει στην υλοποίηση του προγράμματός του για τον τουρισμό στην Κατερίνη.

Θα τα καταφέρει να μας κρατήσει όρθιους; Το ευχόμαστε ολόψυχα και θα είμαστε όλοι εδώ για να τον χειροκροτήσουμε αν το πετύχει.


Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Σημαντική θα είναι η μείωση του τουρισμού για εφέτος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια