HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Μπιτόπουλος ξαναχτυπά! Ησυχία δεν βρίσκει αυτό το παιδί πια! Νέα θέση ευθύνης, αλλά από άλλο μετερίζι αναλαμβάνει σύντομα

Με το που τελείωσε η καραντίνα και η πόλη ξεκίνησε να ξυπνάει από τον δίμηνο λήθαργο που είχε πέσει τις προηγούμενες ημέρες, ξεκίνησαν και οι εξελίξεις.

Από την Δευτέρα που ακούσαμε στις 7:00 το πρωί το πρώτο κορνάρισμα αυτοκινήτου, και είδαμε δειλά-δειλά τον κόσμο να βγαίνει απ’ τα σπίτια του στις πλατείες και τους πεζόδρομους, άρχισαν ν’ ακούγονται και οι πρώτοι ψίθυροι για τα τεκταινόμενα της πόλης.

Καλά, για την περίπτωση «Τσιουκάνη», γράψαμε ήδη (διαβάστε εδώ), και θα ξαναγράψουμε αφού έχουμε όλο το παρασκήνιο και το τσουνάμι των εξελίξεων που έφερε και θα φέρει η… «μεταγραφή» του. Αλλά εγώ μιλάω για κάτι άλλο.

Για τις αλλαγές που έγιναν και θ’ ανακοινωθούν οσονούπω και επίσημα, στον Πιερικό. Την ομάδα της πόλης! Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες και ονόματα, αφού άλλωστε όπως προείπα όλα θ’ ανακοινωθούν και επίσημα πολύ σύντομα.

Εκείνο το όνομα που προσωπικά μου έκανε εντύπωση, είναι του Στέφανου Μπιτόπουλου, (ξέρετε… του γνωστού φαρμακοποιού-επιχειρηματία-πρώην περιφερειακού συμβούλου-υποψήφιου δημοτικού στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και ποιος ξέρει που αλλού θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας). Μαθαίνω (καρατσεκαρισμένο δηλαδή) ότι αναλαμβάνει την προεδρία του Πιερικού! Ναι, καλά διαβάσατε!

Ο Στέφανος Μπιτόπουλος, θα είναι σε λίγο καιρό ο νέος πρόεδρος του Πιερικού. Οι πληροφορίες μου λένε ότι οι συζητήσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και όπου να ‘ναι (από μέρα σε μέρα δηλαδή) θα δώσουν τα χέρια και θα πέσουν και οι τελικές υπογραφές.

Ελπίζω σύντομα, να σας έχω περισσότερες λεπτομέρειες πάντως.

Εκείνο βέβαια που αξίζει να σημειώσω είναι ότι αυτό το παιδί, δεν παύει να μ’ εκπλήσσει συνεχώς. Ησυχία δεν έχει βρε αδερφέ! Όλο κάτι θα βρει να κάνει για να μπορέσει να προσφέρει. Μου το είχε πει κάποια φορά σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχα μαζί του, αλλά το είχε δηλώσει και δημόσια ουκ ολίγες φορές: «Έχω διάθεση και όρεξη να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην πόλη που αγαπώ, και θα το κάνω με χαρά όπου μου ζητηθεί…» μου είχε πει ο Στέφανος.

Τι να σου πω φίλε μου; Χαρά στο κουράγιο σου και σίδερο στη μέση σου! Μπράβο σου και μακάρι να υπάρξουν και άλλοι νέοι συμπολίτες μας που θ’ ακολουθήσουν το παράδειγμά σου. Η πόλη χρειάζεται κάθε βοήθεια και έχει ανάγκη από ανθρώπους με όρεξη και όραμα για να πάει μπροστά!

Καλή επιτυχία λοιπόν Στέφανε στα νέα σου καθήκοντα και στο έργο που αναλαμβάνεις…




Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Τι γίνεται στους «Πολίτες σε δράση»; Ο Κώστας Τσιουκάνης άραγε είναι ο πρώτος που ξεκίνησε τον χορό των ανεξαρτητοποιήσεων; 

Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα. Ας μιλήσουμε με αριθμούς επιτέλους! 

Σοφία Μαυρίδου: Συνέπεια λόγων και έργων και μάλιστα σε πρωτοφανή ταχύτητα

Σοφία Μαυρίδου: «Οφείλω στους συμπολίτες μου να είμαι πάντα παρών και να εργάζομαι για εκείνους. Η διοίκηση δεν σταματάει ΠΟΤΕ»(βίντεο)

Γιώργος Κωνσταντόπουλος: «Social unrest or revenge? - Με την Κοινωνική Αναταραχή που πιθανώς θα ακολουθήσει τι θα γίνει;» 

Έτσι βιώνουν οι Ιταλοί σήμερα την κρίση του κορωνοϊού – Συνέντευξη του ιταλού δημοσιογράφου και δικηγόρου Paolo Skaliarini στον Γρηγόρη Βερροιώτη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια