HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Σημαντική θα είναι η μείωση του τουρισμού για εφέτος

Σχεδόν βέβαιος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας κ. Γιώργος Ζωγράφος, ότι το φετινό τουριστικό προϊόν της Παραλίας Κατερίνης θα είναι αρκετά μειωμένο λόγω του κορονοϊού.

Ο ίδιος, αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Βασίλης Έξαρχος, στην συνέντευξη που παραχώρησαν στην Kapa News, τόνισαν την ανάγκη που υπάρχει να ενισχυθούν οι ξενοδόχοι εφέτος, με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια, τότε δηλαδή που είχαμε ξανά παρόμοια κρίση με τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία.

Οι δύο άνδρες, ανέφεραν επίσης, ότι παρ’ όλες τις προσπάθειες διαφήμισης και προώθησης που κάνουν με πρωτοβουλία της Ένωσης, και χωρίς καμιά απολύτως βοήθεια από πουθενά, θεωρούν ότι ο τζίρος του τουρισμού στην Παραλία Κατερίνης εφέτος θα είναι αρκετά πεσμένος σε σχέση με τα περσυνά επίπεδα, και αυτό φυσικά θα έχει αντίκτυπο και στην τοπική κοινωνία τον χειμώνα, όπου θα φανούν τα πρώτα αποτελέσματα.

Ο τομέας του τουρισμού, μια και αποτελεί ένα από τα κύρια εισοδήματα του τόπου, χρήζει άμεσης βοήθειας απ’ όλους τους φορείς ώστε να κρατηθεί σ’ επίπεδα που θα μπορέσουμε ν’ αντιμετωπίσουμε οικονομικά όλοι μας εφέτος, ήταν το συμπέρασμα της κουβέντας αυτής.

Δείτε ολόκληρη την συζήτηση με τους προβληματισμούς και τις λύσεις που προτείνει η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης στο παρακάτω βίντεο:




Δείτε ακόμη:

Παρών και ετοιμοπόλεμος για εκλογές δηλώνει ο Θεόδωρος Τόνας, όποτε και αν τις αποφασίσει ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης

Φώντας Μπαραλιάκος: «Οφείλουμε να στηρίξουμε την τοπική μας αγορά σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία για το καλό όλων μας » 


Σ. Χιονίδης για Κ. Τσιουκάνη: «Οι πολίτες εν δράση έχουν πολύ καλά στελέχη και αυτό αναγνωρίζεται. Είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε για το καλό της πόλης»

Γιώργος Τσιαλός: «Δεν σταματήσαμε την δουλειά ούτε λεπτό την διάρκεια του Lockdown… - Τ’ αδέσποτα θα τα μαζέψουμε όταν ο νομοθέτης μας…»

Μαρία Μίχου: «Η οικονομική ύφεση μπορεί ν’ αγγίξει διψήφιο αριθμό – Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις και να κάνει…»

Ο Μπιτόπουλος ξαναχτυπά! Ησυχία δεν βρίσκει αυτό το παιδί πια! Νέα θέση ευθύνης, αλλά από άλλο μετερίζι αναλαμβάνει σύντομα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ρομά της Κατερίνης μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Νίκος Ντούλας: "Υπάρχουν συνάδελφοι δεν θ' ανοίξουν καθόλου... Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη..."

Αναστάσιος Μανώλας: "Δεν είμαι ευχαριστημένος με την σημερινή εικόνα του Δήμου, αλλά οφείλεται στην καθυστέρηση των οκταμήνων…»




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια