HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φώντας Μπαραλιάκος: «Οφείλουμε να στηρίξουμε την τοπική μας αγορά σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία για το καλό όλων μας »

Δύο ενδιαφέρουσες ειδήσεις βγήκαν από την συνέντευξη που παραχώρησε στην Kapa News ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος.

Και οι δύο αφορούν τον αγροτικό τομέα, και έχουν να κάνουν με τους εργαζόμενους σ’ αυτόν. Η πρώτη είδηση έχει να κάνει με τα κίνητρα για επιστροφή των ελλήνων εργατών στα χωράφια που δίνει η ελληνική κυβέρνηση με τη διατήρηση του επιδόματος ανεργίας σε όσους Έλληνες ανέργους επιλέξουν να εργαστούν σε αγροτικές εργασίες. Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που έρχεται ως απάντηση στην ερώτηση που είχαν καταθέσει προ ημερών βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φώντας Μπαραλιάκος.

Η δεύτερη είδηση είναι η απλοποίηση των διαδικασιών ώστε να μπορούν να διακινούνται ελεύθερα από τρίτες χώρες (π.χ. Αλβανία) προς την Ελλάδα, εργάτες γης, ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι αγροτικές εργασίες που αυτό τον καιρό βρίσκονται σ’ έξαρση. Μάλιστα ο κ Μπαραλιάκος μας είπε ότι από αύριο κιόλας θα μπορούν οι παραγωγοί ν’ απευθύνονται στις αρμόδιες αρχές των αποκεντρωμένων διοικήσεων και να ξεκινήσουν τις προσκλήσεις προς τους συγκεκριμένους εργάτες χωρών.


Ο κ. Μπαραλιάκος μίλησε επίσης για το ραντεβού των τοπικών φορέων του τουρισμού με τους βουλευτές, τους Δήμους, την Αντιπεριφέρεια και την Περιφέρεια αλλά και του Επιμελητηρίου για τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό κ. Θεοχάρη, και εύρεση λύσεων γύρω απο τον τουρισμό φέτος. Μάλιστα τόνισε ότι η σύσκεψη - τηλεδιάσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Μπαραλιάκου.

Κλείνοντας ο βουλευτής τόνισε πόσο σημαντικό είναι να καταλάβουμε και να κάνουμε πράξη την στήριξη της τοπικής μας αγοράς. Είναι, όπως είπε, ζωτικής σημασίας να στηρίξουμε την τοπική αγορά, γιατί έτσι στηρίζουμε και την τοπική κοινωνία.

Ολόκληρη η συνέντευξη του βουλευτή κ. Φώντα Μπαραλιάκου στο παρακάτω βίντεο:




Δείτε ακόμη:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αναγνώστη: «Μπάζωσαν μπροστά στα χωράφια τους το κανάλι, μόλις 2 μέρες μετά το άνοιγμα τους»

Βαρύ και θορυβώδες το διαζύγιο Κουκοδήμου – Κήπου. Ο γάμος κράτησε λίγο. Το 3ο πρόσωπο έφερε αναστάτωση στο Δημαρχείο;

Σ. Χιονίδης για Κ. Τσιουκάνη: «Οι πολίτες εν δράση έχουν πολύ καλά στελέχη και αυτό αναγνωρίζεται. Είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε για το καλό της πόλης»

Γιώργος Τσιαλός: «Δεν σταματήσαμε την δουλειά ούτε λεπτό την διάρκεια του Lockdown… - Τ’ αδέσποτα θα τα μαζέψουμε όταν ο νομοθέτης μας…»

Μαρία Μίχου: «Η οικονομική ύφεση μπορεί ν’ αγγίξει διψήφιο αριθμό – Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις και να κάνει…»

Ο Μπιτόπουλος ξαναχτυπά! Ησυχία δεν βρίσκει αυτό το παιδί πια! Νέα θέση ευθύνης, αλλά από άλλο μετερίζι αναλαμβάνει σύντομα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ρομά της Κατερίνης μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Νίκος Ντούλας: "Υπάρχουν συνάδελφοι δεν θ' ανοίξουν καθόλου... Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη..."

Αναστάσιος Μανώλας: "Δεν είμαι ευχαριστημένος με την σημερινή εικόνα του Δήμου, αλλά οφείλεται στην καθυστέρηση των οκταμήνων…»




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια