HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιώργος Τσιαλός: «Δεν σταματήσαμε την δουλειά ούτε λεπτό την διάρκεια του Lockdown… - Τ’ αδέσποτα θα τα μαζέψουμε όταν ο νομοθέτης μας…»

Λαλίστατος και κατατοπιστικός εμφανίστηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Kapa News και στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο, ο Αντιδήμαρχος προγραμματισμού και ανάπτυξης κ. Γιώργος Τσιαλός.

Μέσα σε 40 λεπτά προσπάθησε να ενημερώσει για τις ενέργειες του Δήμου, στον τομέα ευθύνης του, κατά την διάρκεια της καραντίνας, και παράλληλα έδωσε απαντήσεις για τοπικά θέματα επικαιρότητας και προγραμματισμού του Δήμου Κατερίνης.

Ξεκίνησε εκφράζοντας την αγωνία του, αλλά και τον προγραμματισμό του Δήμου σε ότι αφορά τις λαϊκές αγορές και την λειτουργία τους στην μετά κορονοϊό εποχή. Κατόπιν η κουβέντα μεταφέρθηκε στο καυτό θέμα των αδέσποτων στην πόλη της Κατερίνης. Στο σημείο αυτό ο κ. Τσιαλός παραδέχθηκε ότι το θέμα είναι χρόνιο, ωστόσο μας είπε ότι ο νομοθέτης δεν δίνει εργαλεία στην τοπική αυτοδιοίκηση για να λύσει οριστικά το πρόβλημα. Όσο για το νέο κυνοκομείο, στο οποίο είχε αναφερθεί πριν από λίγες ημέρες και ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κουκοδήμος (δείτε εδώ), ο Αντιδήμαρχος ξεκαθάρισε πως δεν αυξάνονται οι θέσεις φιλοξενίας αδέσποτων ζώων, αλλά απλά ανακαινίζεται και αναβαθμίζεται ο ήδη υπάρχων χώρος. Επίσης μίλησε για το κόστος με το οποίο επιβαρύνεται ο Δήμος ετησίως για τ’ αδέσποτα, το οποίο είναι τεράστιο σε σχέση με αυτά που προσφέρει ετησίως η κυβέρνηση στου Δήμους.


Ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, και που συζητήθηκε στην συνέντευξη αυτή, ήταν το θέμα των δίκυκλων (ποδηλάτων κ.ά) στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης. Στο θέμα αυτό ο κ. Τσιαλός αποκάλυψε ότι η δημοτική αρχή έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό, και πολύ σύντομα την υλοποίηση ενός Σ.Β.Α.Κ. (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) που θα δώσει αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις.

Πολλά ακόμη ήταν τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στην συνέντευξη αυτή, ωστόσο για να έχετε πλήρη εικόνα και σωστή ενημέρωση για όλα όσα ειπώθηκαν δια στόματος κ. Τσιαλού, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη:


Δείτε ακόμη:

Μαρία Μίχου: «Η οικονομική ύφεση μπορεί ν’ αγγίξει διψήφιο αριθμό – Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις και να κάνει…»

Ο Μπιτόπουλος ξαναχτυπά! Ησυχία δεν βρίσκει αυτό το παιδί πια! Νέα θέση ευθύνης, αλλά από άλλο μετερίζι αναλαμβάνει σύντομα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ρομά της Κατερίνης μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Νίκος Ντούλας: "Υπάρχουν συνάδελφοι δεν θ' ανοίξουν καθόλου... Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη..."

Αναστάσιος Μανώλας: "Δεν είμαι ευχαριστημένος με την σημερινή εικόνα του Δήμου, αλλά οφείλεται στην καθυστέρηση των οκταμήνων…»

Τι γίνεται στους «Πολίτες σε δράση»; Ο Κώστας Τσιουκάνης άραγε είναι ο πρώτος που ξεκίνησε τον χορό των ανεξαρτητοποιήσεων;

Κώστας Ρέχας: «Δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα με παράπονα συναδέλφων μου. Κραυγή διαμαρτυρίας ήταν η δημόσια επιστολή μου προς τον υπουργό…»

Μπέττυ Σκούφα: «Ο πρωθυπουργός δεν χειρίστηκε καλά τα οικονομικά θέματα του κορονοϊού – Οι εξελίξεις τον ευνοούν για πρόωρες εκλογές» 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια