HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παρών και ετοιμοπόλεμος για εκλογές δηλώνει ο Θεόδωρος Τόνας, όποτε και αν τις αποφασίσει ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης (βίντεο)

Παρ’ όλο που έχει βαρύ και δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα με τις πολλές ευθύνες και αρμοδιότητες που έχει αναλάβει τελευταία, ο δικηγόρος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Τόνας, θυσίασε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του ώστε να μας παραχωρήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Kapa News, και παράλληλα ν’ απαντήσει τόσο στις ερωτήσεις μας, όσο και στις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν τελευταία γύρω απ’ το όνομά του.

Ο κ. Τόνας μίλησε για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του ως αντιπρόεδρος του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης, τονίζοντας τον πολύ καλή δουλειά που γίνεται εκεί τόσο διοικητικά, όσο και από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ιδιαίτερα τις δύσκολες μέρες του κορονοϊού. Παρ’ όλο που η Πιερία είχε πολύ λίγα κρούσματα, οργανώθηκε σχεδόν αστραπιαία για ν’ αντιμετωπίσει μια τυχόν έξαρση, η οποία ευτυχώς δεν ήλθε ποτέ. Στην ερώτησή μας δε, για το αν είναι έτοιμο το Νοσοκομείο Κατερίνης για την περίπτωση ενός δεύτερου κύματος τον χειμώνα όπως αναφέρουν διάφορες πηγές τελευταία, ο κ. Τόνας δήλωσε κατηγορηματικά, ότι πλέον υπάρχει τόσο η εμπειρία, όσο και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός προκειμένου ν’ αντιμετωπισθεί μ’ επιτυχία κάποιο ενδεχόμενο δεύτερο κύμα. Πάντα βέβαια όλα εξαρτώνται και από εξωγενείς παράγοντες ή από την ένταση που ενδεχομένως να έχει το δεύτερο κύμα (αν έλθει τελικά).


Για τον Δήμο Δίου-Ολύμπου ο κ. Τόνας είπε πως ο Δήμαρχος φαίνεται να είναι ένας άνθρωπος με πολύ όρεξη για δουλειά, αλλά και πλάνο για την τετραετία. «Θα γράψει ιστορία…» είπε χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο της συνέντευξης του. Βέβαια μέσα από την κουβέντα βγήκε και η είδηση ότι στα σχέδια του κ. Γερολιόλου για το άμεσο μέλλον είναι να μειώσει κατά πολύ το κόστος άρδευσης των αγροτικών καλλιεργειών της περιοχή ευθύνης του, μ’ ένα πλάνο πολύ έξυπνο και εφικτό.

Τέλος ο κ. Τόνας απάντησε στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο, ότι κατ’ αρχάς θεωρεί πως τα σενάρια των πρόωρων εκλογών δεν ευ σταθούν και πως ο κ. Μητσοκάτης δεν θα μπει στην διαδικασία. Αν ωστόσο σε υποθετικό σενάριο υπάρξουν τελικά εκλογές, ο ίδιος είναι έτοιμος να ξανα-συμμετέχει δυναμικά εφόσον ο πρωθυπουργός αποφασίσει να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο. Έτσι έστειλε και το μήνυμα που ήθελε στις φήμες (και τις πηγές τους) που τον θέλουν ν’ απέχει από την επόμενη εκλογική διαδικασία, όποτε και αν αυτή αποφασιστεί.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Θεόδωρου Τόνα στο παρακάτω βίντεο:




Δείτε ακόμη:

Φώντας Μπαραλιάκος: «Οφείλουμε να στηρίξουμε την τοπική μας αγορά σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία για το καλό όλων μας » 


Σ. Χιονίδης για Κ. Τσιουκάνη: «Οι πολίτες εν δράση έχουν πολύ καλά στελέχη και αυτό αναγνωρίζεται. Είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε για το καλό της πόλης»

Γιώργος Τσιαλός: «Δεν σταματήσαμε την δουλειά ούτε λεπτό την διάρκεια του Lockdown… - Τ’ αδέσποτα θα τα μαζέψουμε όταν ο νομοθέτης μας…»

Μαρία Μίχου: «Η οικονομική ύφεση μπορεί ν’ αγγίξει διψήφιο αριθμό – Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις και να κάνει…»

Ο Μπιτόπουλος ξαναχτυπά! Ησυχία δεν βρίσκει αυτό το παιδί πια! Νέα θέση ευθύνης, αλλά από άλλο μετερίζι αναλαμβάνει σύντομα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ρομά της Κατερίνης μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Νίκος Ντούλας: "Υπάρχουν συνάδελφοι δεν θ' ανοίξουν καθόλου... Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη..."

Αναστάσιος Μανώλας: "Δεν είμαι ευχαριστημένος με την σημερινή εικόνα του Δήμου, αλλά οφείλεται στην καθυστέρηση των οκταμήνων…»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια