HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Νταρντανιάν και οι 3 σωματοφύλακες του Κατερινιώτικου Τουρισμού. (Γιώργος Νταντάμης + Σάκης Γκούνας - Στράτος Χαλκίδης & Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης)


Καλή εβδομάδα στα παιδιά. Την περασμένη εβδομάδα σας παρουσίασα το θέμα με τον Γιώργο Νταντάμη και την απόφαση του να πάρει πάνω του τον τουρισμό της Κατερίνης. (Διαβάστε εδώ)

Κάποιοι φίλοι μου παραπονέθηκαν ότι ο Γιώργος δεν δουλεύει μόνος του, αλλά ότι έχει μαζί του και την ομάδα των 3 ανθρώπων του που είναι ειδικοί επί του θέματος.

"Δηλαδή τι γίνεται εδώ;" ρώτησα. "Είναι ο Νταρντανιάν και οι 3 σωματοφύλακες;"
"Πες το και έτσι" μου είπαν και μου υπενθύμισαν πράγματα που συμπληρώνουν το κάδρο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Κατ' αρχάς ο Γιώργος. Αναπληρωτής δημάρχου, αντιδήμαρχος με εξαιρετικά ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων. Αποφάσισε όπως όλα δείχνουν να πάρει πάνω του τον τουρισμό της Κατερίνης και να αποδείξει ότι ξέρει να φέρνει αποτελέσματα.

Δίπλα του ο Σάκης ο Γκούνας. Σπουδαγμένος, ικανός, με πολλές γνώσεις στον χώρο του τουρισμού, ουσιαστικά αναπληρώνει τον Γιώργο αν κάπου ο πρώτος δεν προλαβαίνει, έχει καταθέσει ιδέες και μπορεί να προσφέρει πολλά. Είναι και ο νεότερος της τουριστικής αυτής παρέας.
Θυμίζω πως ο Σάκης ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου πέρσι και εξελέγη φυσικά πρώτος.

Κοντά του και ο Στράτος ο Χαλκίδης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, τουριστικός πράκτορας, με διάφορες επιχειρήσεις στον χώρο του τουρισμού επί δεκαετίες, ξέρει καλά τα θέματα, έχει προτάσεις και λύσεις.
Ο Στράτος ήταν επίσης υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου πέρσι και ασχολήθηκε επισταμένως με το τουριστικό πρόγραμμα του συνδυασμού.

Μαζί τους όμως και ο Γρηγόρης ο Βεϊδαμενίδης. Επί δεκαετίες πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων Παραλίας, εργατικός, ακούραστος, άοκνος εργάτης του Τουρισμού, ξέρει καλά τα θέματα και επίσης έχει ολοκληρωμένη πρόταση για το τουριστικό πρόβλημα και τι πρέπει να γίνει
Και ο Γρηγόρης ήταν υποψήφιος πέρσι με τον συνδυασμό του Γιώργου, επίσης δούλεψε το τουριστικό πρόγραμμα του συνδυασμού.

Έτσι, για να είμαστε δίκαιοι, τα ηνία του Τουρισμού στην Κατερίνη τα κρατάει ο Γιώργος Νταντάμης, αλλά στελεχώνεται και από μία εξαιρετική τριάδα, από τους 3 σωματοφύλακες του, τον Σάκη, τον Στράτο και τον Γρηγόρη!

Εύχομαι από καρδιάς οι αξιόλογοι αυτοί 4 ειδικοί να κερδίσουν το στοίχημα και να κρατήσουν όρθιο τον τουρισμό φέτος στην Κατερίνη!

Υπάρχει άλλωστε κάποιος που να μην τους στηρίζει;


Διαβάστε ακόμη:

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Σημαντική θα είναι η μείωση του τουρισμού για εφέτος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια