HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΦΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!!! Κατέληξε ο 32χρονος που δέχτηκε την επίθεση στο Πάρκο Κατερίνης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πριν από λίγα λεπτά κατέληξε (22:30 περίπου), ο νεαρός άντρας αγνώστων στοιχείων ο οποίος βρέθηκε αργά το απόγευμα (20:30) στο Πάρκο Κατερίνης, τραυματισμένος βαριά στη περιοχή του λαιμού και συγκεκριμένα στη καρωτίδα, από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανολογείται μαχαίρι.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και φαίνεται πως πλέον μιλάμε για ανθρωποκτονία. Αρμόδια κλιμάκια ερευνούν όλη τη πόλη ψάχνοντας τον θύτη αλλά και το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 33χρονος δράστης είναι εδώ και χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ήταν γνωστός στις αρχές ενώ κατά το παρελθόν έχει νοσηλευτεί και σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές καθώς, λόγω της εξάρτησης του από ναρκωτικά, η συμπεριφορά του, ήταν πολλές φορές επικίνδυνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος Γεωργιανός καθόταν με άλλα δύο άτομα στο πάρκο όταν ο δράστης τον πλησίασε και άρχισαν να διαπληκτίζονται στα ρωσικά για περίπου 5 λεπτά. Αποτέλεσμα του έντονου διαλόγου ήταν ο 33χρονος να βγάλει μαχαίρι και να του καταφέρει τρία χτυπήματα στο λαιμό τα οποία και απέβησαν μοιραία για τη ζωή του. Αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του ενώ οι αστυνομικοί μετά από σχετική έρευνα τον συνέλαβαν.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια