HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γεωργιανός καταγγέλλει πως βασανίστηκε για να ομολογήσει ότι σκότωσε την Καρολάιν


Ένας Γεωργιανός που είχε συλληφθεί στον Έβρο με πλαστά χαρτιά, καταγγέλλει τον βασανισμό του από ομάδα ώστε να ομολογήσει ότι ευθύνεται για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Τέσσερις μέρες με είχαν δεμένο σε μια καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας, συνέχιζε ο άλλος. Δεν με ρωτούσαν τίποτα, μόνο μου έλεγαν να ομολογήσω ότι σκότωσα την κοπέλα.

Δεν ήξερα για ποια κοπέλα μιλούσαν. Μου έλεγαν ‘Εσύ τη σκότωσες’. Μετά έμαθα ότι τη σκότωσε ο άντρας της και ότι με κατηγορούσαν για κλοπή. Δεν έχω καμία σχέση με καμία κλοπή. Είχα μόνο πλαστά χαρτιά», λέει ο ίδιος.

Οι δηλώσεις στο τοπικό κανάλι

Την παραπάνω καταγγελία σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών έκανε ο 36χρονος Γεωργιανός στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας, «Imedi TV», από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται. Το θέμα δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ο Γεωργιανός είχε συλληφθεί στον Έβρο με πλαστά χαρτιά κι αρχικά είχε δοθεί διαρροή πως ενδεχομένως να εμπλέκεται με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, κάτι το οποίο γρήγορα διαψεύστηκε.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια