HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θέατρο Μώ: «Θεωρίες συνομωσίας – Οι φύλακες του D.N.A.» - Μια παράσταση που ΔΕΝ πρέπει να χάσετε με τίποτα!!! (φωτογραφίες)


Μια εξαιρετική παράσταση είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε εχθές το βράδυ όσοι τυχεροί βρεθήκαμε στο θεατράκι του πάρκου Κατερίνης, από τους συντελεστές του θεάτρου Μώ.

Μια παράσταση, μ’ ένα επίκαιρο θέμα, που όχι μόνο μας διασκέδασε και έβαλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας, αλλά μας έδωσε και την άλλη πλευρά, την χιουμοριστική, των δύσκολων καταστάσεων που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο με τον κορονοϊό.

Η αδιαμφησβήτητα εξαιρετική πένα του Πέρη Ουσταμπασίδη διεισδύει σαν χειρουργικό νυστέρι, με αμέριστο χιούμορ, στα άδυτα της ψυχής των ανθρώπων, που αναζητούν απαντήσεις στο φλιτζάνι, στο πείραγμα, σε υπερφυσικές δυνάμεις, δεισιδαιμονίες και μεταλλάξεις -Δέλτα- του ¨έξω από δω¨. Μια κωμωδία που μετατρέπει τον πόνο σε χαμόγελο, την μοναξιά σε γέλιο, τον φόβο σε αισιοδοξία και δημιουργεί πνευματικά αντισώματα για τον χειμώνα, όπως τα μπάνια.

Όσο για τους ηθοποιούς και τον τρόπο που απέδωσαν τα κείμενα του Πέρη, έχω μόνο θετικά να πω. Φοβερό ταλέντο, κέφι, μπρίο, και όπως το βλέπαμε εμείς από τις θέσεις μας, αλλά και όπως το παραδέχθηκαν και οι ίδιοι στο τέλος της παράστασης, το διασκέδασαν και εκείνοι όσοι και εμείς!

Ευγένεια και ήθος διακρίνονταν σε όλους του ηθοποιούς και τους συντελεστές, οι οποίοι στο τέλος της παράστασης έμειναν στην σκηνή μιλώντας με τον κόσμο, απαντώντας σε ερωτήσεις και γενικά ξεπροβόδισαν μέχρι και τον τελευταίο θεατή της παράστασης.

Μόνο ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ έχουμε να πούμε τόσο στους ηθοποιούς Κώστα, Τίνα, Σίσσυ, Αγγελική, Τάσο, Ειρήνη, Έλενα, Κωνσταντίνο και Κωνσταντίνο, όσο και στον Πέρη για τα κείμενά του, αλλά και σε όλους όσους συνετέλεσαν να βγει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Η παράσταση θα επαναληφθεί ακόμη μια φορά σήμερα το βράδυ, και σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ΜΗΝ την χάσετεΤο γέλιο στις μέρες μας είναι τόσο πολύτιμο… και η παράσταση αυτή, πιστέψτε με, θα σας χαρίσει άφθονο.

Δείτε εδώ χρηστικές και πολύτιμες πληροφορίες για την παράσταση



















Πέτρος Σταθακόπουλος.-




Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια