HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο πρόεδρος Αρχαίας Ολυμπίας χτύπησε τη γροθιά στο τραπέζι του Χρυσοχοΐδη και έφυγε μαινόμενος από τη σύσκεψη


Ο πρόεδρος Αρχαίας Ολυμπίας , Πάνος Μαντάς, χτύπησε γροθιά στο τραπέζι, απέναντι στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο πλαίσιο έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε για τη φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συμμετείχαν ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας και άλλους φορείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 20 σπίτια έχουν καεί στον Πλάτανο, το Πελόπιο και την Καυκανιά, ενώ η πυρκαγιά παραμένει επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη, μετά τις μεγάλες αναζωπυρώσεις, σήμερα, Πέμπτη, νωρίς το πρωί.

Φανερά αγανακτισμένος ο πρόεδρος Αρχαίας Ολυμπίας

Επίσης, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Πάνος Μαντάς ξεσπάθωσε για την έλλειψη των εναέριων μέσων στο μεγαλύτερο μέρος της πυρκαγιάς και την «έπεσε» σε έντονο ύφος στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ έφυγε χτυπώντας την γροθιά στο τραπέζι μαινόμενος.

Αντιμέτωπος με τις έντονες διαμαρτυρίες της τοπικής κοινότητας της Αρχαίας Ολυμπίας για τις μεγάλες ελλείψεις πυρόσβεσης που προκάλεσαν την καταστροφική πυρκαγιά, βρέθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως αναφέρει το Ionia Tv, υπάρχουν διαμαρτυρίες ότι η κατάσταση είναι χειρότερη από το 2007, καθώς οι κάτοικοι λένε ότι παλεύουν μόνοι τους.

«Υπάρχει έλλειψη πυροσβεστικής. Σίγουρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα μπορούσε να συντονίσει καλύτερα τα διαθέσιμα μέσα» ανέφερε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια