HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ξέσπασμα πολίτη με βρισιές κατά του Πρωθυπουργού στον αέρα της ΕΡΤ, έκανε τους δημοσιογράφους να «παγώσουν» (βίντεο)


Το ξέσπασμα πολίτη στις Ροβιές, ο οποίος έβλεπε τη φωτιά να καταστρέφει τον τόπο του, προκάλεσε αμηχανία στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης της δημόσιας τηλεόρασης με τις Ροβιές, που καίγονται από το απόγευμα της Τετάρτης, αγανακτισμένοι πολίτες που αναγκάστηκαν να παλέψουν μόνοι τους με τη φωτιά, ξέσπασαν για τον ελλιπή κυβερνητικό σχεδιασμό και τα ελάχιστα πυροσβεστικά μέσα.

Το ξέσπασμα πολίτη κατά της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη

«Πήγαν όλα τα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής να σώσουν την Βαρυμπόμπη. Δεν έσωσαν ούτε τη Βαρυμπόμπη ούτε εμάς. Είναι διπλά ανίκανοι λοιπόν! Μητσοτάκη γ@μ@@σαι!» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ένας πυρόπληκτος κάτοικος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς υπήρχαν καταγγελίες για τραγική έλλειψη, όχι μόνο εναέριων μέσων, αλλά και πυροσβεστικών οχημάτων, με τους κατοίκους τουλάχιστον δέκα οικισμών που εκκενώθηκαν αλλά και των δημάρχων των περιοχών να κάνουν απεγνωσμένες εκκλήσεις για ενίσχυση πυροσβεστικών δυνάμεων, καθώς επιχειρούσαν μόλις 95 πυροσβέστες και περιοδικά 3 αεροσκάφη σε μία πυρκαγιά που είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια