HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΠΙΕΡΙΑ: Τι λένε οι πολίτες για τις κινητές μονάδες εμβολιασμού; Πηγαίνει ο κόσμος να εμβολιαστεί και γιατί; (βίντεο)


Στον Κορινό Πιερίας βρέθηκε η κάμερα της Kapa News για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει με τις κινητές μονάδες εμβολιασμού, που εδώ και αρκετές ημέρες κινούνται σε όλο το Νομό.
Εκεί συναντήσαμε τον πρόεδρο της Τ.Κ. Κορινού. Κ. Γιάννη Μορθανάση, το Υποδιοικητή της 3ης Υ.Π.Ε. κ. Κωνσταντίνο Χρίστογλου, τους γιατρούς που εργαζόταν αλλά και πολίτες που εμβολιάστηκαν.

Μιλήσαμε με όλους τους παριστάμενους, με σκοπό να μάθουμε το πως βλέπουν τις κινητές μονάδες οι πολίτες, αλλά και το αν η συγκεκριμένη δράση της 3ης Υ.Π.Ε. έχει σκοπό να συνεχιστεί.

Δείτε τις απαντήσεις που μας έδωσαν:




Διαβάστε ακόμη:

Γιωρ. Συμεωνίδης: «Το να προσφέρεις και να βοηθάς είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Και αυτός ήταν ο αρχικός λόγος που ασχολήθηκα»

Η δημόσια συζήτηση για τ’ αδέσποτα στην Κατερίνη, άνοιξε στο τραπέζι της Kapa WebTV – Ευγένιος Παπαδόπουλος & Θωμάς Αναστασιάδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους!

Η πρεμιέρα του Μπάμπη Κατόγλου στην Kapa WebTV – “Εσύ το ‘ξερες;»

Γιάννης Τρελλόπουλος: «Φέτος γιορτάζουμε τα 50 χρόνια της ομάδας μας. Είστε όλοι καλεσμένοι!!!»

Ο Στέργιος Μπουσνάκης απαντά δεικτικά για την υποψηφιότητά του με τον Κώστα Κουκοδήμο στις επόμενες δημοτικές εκλογές με την φράση: «Χωριό που φαίνεται…» (βίντεο)




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια