HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μαρία Μίχου: Σαν έτοιμη από πάντα ν’ αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Πιερία


Σχεδόν όλο το καλοκαίρι, λόγω της δουλειάς μου, έχω συναντήσει την κ. Μαρία Μίχου, την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφια στις επερχόμενες εθνικές εκλογές (όποτε και αν γίνουν), με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, σε πάρα πολλές εκδηλώσεις.

Επειδή την γνωρίζω προσωπικά πολλά χρόνια, είχα την ευκαιρία να την παρακολουθήσω πως κινείται τελευταία. Με χαρά διαπίστωσα ότι τόσο η συμπεριφορά της, όσο και ο πολιτικός λόγος της δεν άλλαξε. Πιστή και συνεπής στα πιστεύω της, άλλωστε το βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια και στην πράξη, η κ. Μίχου είναι μια πολύ δυνατή και αξιόλογη παρουσία για την Πιερία.

Πάντα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, τον εξαιρετικό κύριο Κώστα που την στηρίζει όλα τα χρόνια, κοινωνική με τον κόσμο, χαμογελαστή και ευγενική. Ενεργό μέλος της κοινωνίας, τόσο μέσω της δουλειάς της όσο και με τις κοινωνικές της δραστηριότητες.

Ο πολιτικός της λόγος ξεκάθαρος και μεστός. Από τις πρόσφατες συνεντεύξεις που παραχώρησε σε διάφορα τοπικά ΜΜΕ, μπορεί να καταλάβει κάποιος την αγάπη που έχει για την Πιερία αλλά και την Ελλάδα εν γένει. 

Οι προτάσεις της, σε θέματα οικονομίας κυρίως, που είναι στο γνωστικό της πεδίο λόγω σπουδών αλλά επαγγελματικής ενασχόλησης, είναι όλες τεκμηριωμένες, κοστολογημένες και πάνω απ΄ όλα εφαρμόσιμες.

Δεν της αρέσουν τα… «πολιτικά παρασκήνια», και δεν έχει δώσει ΠΟΤΕ δικαίωμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να την εμπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις. Χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο της τοπικής κοινωνίας, όσο και των συναδέλφων της (επαγγελματικά και πολιτικά).

Ως πρώην βουλεύτρια, γνωρίζει καλά το παιχνίδι των εκλογών και αυτό φαίνεται ολοκάθαρα από το προβάδισμα που έχει μέχρι στιγμής.  Εάν οι εκλογές γινόταν αύριο το πρωί  η κ. Μίχου θα είχε σοβαρές πιθανότητες να κερδίσει μία από τις τέσσερεις έδρες της Πιερίας. 

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά της κ. Μίχου έρχονται να δικαιολογήσουν απόλυτα την απόφαση του κ. Ανδρουλάκη να την τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιο του στην Πιερία.

Εμείς από εδώ της ευχόμαστε καλό αγώνα και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! 


Γράφει & υπογράφει



Διαβάστε ακόμη:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια