HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερίνη: Πολύ παρασκήνιο από τώρα και έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας… Που να φτάσουμε και στην τελική ευθεία!


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα! Σιγά-σιγά το καλοκαίρι τελειώνει και οσονούπω θα επιστρέψουμε στη βάση μας και θα πούμε το καθιερωμένο πια «Καλό χειμώνα». Μόνο που αυτός ο χειμώνας θα είναι αρκετά διαφορετικός από τους 3 προηγούμενους που περάσαμε.

Ας ευχηθούμε (και ας ελπίσουμε ότι η ευχή μας θα πιάσει τόπο τελικά) ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι γεμάτος δράση και ενδιαφέρον, μιας και κάποιοι βιάστηκαν να σημάνουν την έναρξη της προεκλογικής (σε όλα τα επίπεδα, εθνικό και τοπικό) περιόδου!

Για τον σκοπό, την αξία, την αξιοπιστία, την εντιμότητα και την νομιμότητα των διάφορων ανώνυμων δημοσκοπήσεων που βλέπουν πολύ όψιμα το φως της δημοσιότητας τελευταία έχω γράψει ένα άρθρο πρόσφατα που μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Επομένως δεν έχω σκοπό να επαναλάβω τα ίδια. Το μόνο που θα πω ως απάντηση σε όσους με ρωτάνε αν διάβασα τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και ποια είναι η γνώμη μου, είναι τα εξής:

Οποιαδήποτε δημοσκόπηση, σχόλιο ή άρθρο δεν έχει υπογραφή,  ή δεν πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις (διαβάστε εδώ) και δεν είναι επίσημα δημοσιευμένο κάπου, αλλά απλά «διέρρευσε» εντέχνως, είτε στα social media είτε στα πηγαδάκια των καφενείων, προκειμένου να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις ή κλίμα, για μένα δεν υπάρχει! Δεν το αναγνωρίζω, δεν το λαμβάνω ΚΑΘΟΛΟΥ υπ’ όψιν μου και πάνω απ’ όλα ΔΕΝ το σχολιάζω! Δεν είμαι επ’ ουδενί διατεθειμένος να ρίξω νερό στο μύλο του κάθε τυχοδιώκτη που υπηρετεί σκοτεινούς και ύποπτους σκοπούς.

Προτιμώ να είμαι έντιμος και σοβαρός σε ότι λέω ή γράφω και υπογράφω δημόσια από το να υπηρετώ «περίεργες» ατζέντες. Η αξιοπιστία, όπως μου δίδαξε η πείρα μου, δεν χαρίζεται. Αποκτιέται με πολύ δουλειά και πολύ κόπο, ενώ εύκολα μπορεί να την χάσει κανείς.

Σ’ εκείνους που με ρωτάτε κατά καιρούς στο δρόμο για τις διάφορες ανώνυμες σελίδες και προφίλ που «ξεφύτρωσαν» απότομα στο facebook και σε διάφορους άλλους ηλεκτρονικούς συνδέσμους έχω να σας πω ότι αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο, και επομένως προσωπικά δεν μου προκαλεί καμιά εντύπωση.

Σε κάθε προεκλογική περίοδο (συνήθως 6 μήνες πριν τις εκλογές) «φυτρώνουν πάντα σελίδες και μπλογκς με ευφάνταστα ονόματα προκειμένου να «τσιμπήσουν» κανένα χαρτζηλικάκι. Συνήθως αυτοί εμφανίζονται ως «ανώνυμοι» για τον πολύ κόσμο, αλλά όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα τους γνωρίζουμε καλά! Όλοι αυτοί λοιπόν, την επομένη των εκλογών εξαφανίζονται. Φαινόμενο παρατηρημένο και επιβεβαιωμένο. Το βλέπουμε και από τα likes ή την αποδοχή που έχουν από τον κόσμο. Ελάχιστη ως μηδενική. Ο κόσμος έχει πια καταλάβει και γνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο του καθενός μας, ιδιαίτερα στην κλειστή κοινωνία που ζούμε.

Το περιεχόμενο τους συνήθως είναι προβοκατόρικο και αστείο.

Με απλά λόγια, μην ασχολείστε με «αλεξιπτωτιστές» της ενημέρωσης και την πολιτικής, γιατί όπως πολύ σωστά λέει και ο θυμόσοφος λαός: «Τα σάπια φρούτα πέφτουν μόνα τους…»

 


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

ΚΑΤΕΡΙΝΗ| Kουΐζ: Who is who? Βρείτε τα πρόσωπα και… (φωτογραφία)

Αμοιρίδης επι δύο(2) σε μια ανάρτηση με νόημα: «ΑΑ ερχομαcte….»

Περι δημοσκοπήσεων ο… λόγος! Τί είναι νόμιμο και τι είναι ύποπτο; Πως ξεχωρίσουμε την αλήθεια;

"Κτυπήματα κάτω απ' τη μέση" αναφέρει ότι δέχεται ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος ύστερα απο το ενδιαφέρον που εκδήλωσε για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

"Κτυπήματα κάτω απ' τη μέση" αναφέρει ότι δέχεται ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος ύστερα απο το ενδιαφέρον που εκδήλωσε για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια