HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΑΤΕΡΙΝΗ| Kουΐζ: Who is who? Βρείτε τα πρόσωπα και… (φωτογραφία)


Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις εχθές μέσα από αυτοκίνητο (όπως φαίνεται) από αναγνώστη μας, ο οποίος μας την έστειλε λέει γιατί του έκανε μεγάλη εντύπωση! Το γιατί δεν το καταλαβαίνουμε  ωστόσο.

Φαίνεται πως το προεκλογικό κλίμα «άναψε» αφού σε κάθε γωνία της πόλης πλέον υπάρχει ένας παπαράτσι με το κινητό στο χέρι να αποτυπώνει διάφορες στιγμές της πόλης αλλά και των δημοτών, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η φωτογραφία που βλέπετε λοιπόν, μας στάλθηκε γιατί έκανε μεγάλη εντύπωση στον δημότη που την τράβηξε μέσα από το αυτοκίνητό του (εν κινήσει). Τον κύριο με το μπλε μπλουζάκι τον αναγνώρισε αμέσως (όπως και οι περισσότεροι από εσάς) μετά φυσικά και την δημόσια δήλωσή του στις 30/6/2022, με την οποία αποκάλυψε το ενδιαφέρον του για την διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Κατερίνης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, και δεν είναι άλλος από τον κύριο Ντούμο.

Εκείνο όμως που δημιούργησε ερωτηματικά (και επιμένουμε να μην καταλαβαίνουμε το γιατί) στον συνδημότη, γι’ αυτό άλλωστε τράβηξε και την φωτογραφία, είναι η παρέα του κ. Ντούμου.


Οι δύο άνδρες, (αυτός πίσω από το δένδρο αλλά και ο έτερος πίσω από τις όρθιες κυρίες) που απολαμβάνουν τον καφέ τους παρέα με τον υποψήφιο δήμαρχο. Πράγματι, πρέπει να ομολογήσουμε ότι αυτό έχει ενδιαφέρον.

Αν μπορείτε να τους (ή τον) αναγνωρίσετε, τότε θα βγάλετε και πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Εσείς τους αναγνωρίζετε;



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια