HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


O Απόστολος Ζέρβας εξομολογείται στους διαδικτυακούς του φίλους: «ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ»


Με μια ανάρτηση με νόημα και γεμάτη μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εμφανίστηκε εχθές αργά το βράδυ ο γνωστός γιατρός και πολιτευτής της «Ελληνικής Λύσης», κ. Απόστολος Ζέρβας, μέσω της οποίας ανοίγει τα χαρτιά του και καλεί τους φίλους του να πάρουν θέση.

Συγκεκριμένα έγραψε ο κ. Ζέρβας:

«Η ανάρτηση μου αυτή αποτελεί μια εκ βαθέων εξομολόγηση προς όλους τους διαδικτυακούς μου φίλους στο Facebook και όσοι διαφωνούν με τις απόψεις - θέσεις που αναγράφονται παρακάτω , θα τους παρακαλέσω ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ..

1. Εξασκώ το λειτούργημα του Ιατρού επί 41 συναπτά έτη ( είμαι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ ) και κάτοχος ειδικότητος του Παιδιάτρου από το 1990 , με διετή εκπαίδευση στα Λοιμώδη νοσήματα ..

2. Ειμαι οπαδός της εξατομικευμένης ασκήσεως του λειτουργήματος μου και όχι της ομαδική θεραπείας μέσω των ΜΜΕ από συναδέλφους-  αστέρες  τηλεοπτικούς και πολιτικούς που έχουν άποψη επί παντός επιστητού ..

3. Θεωρώ ότι ανήκω στους σύγχρονους οπαδούς του Γαλιλαίου που απάντησε στου Ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα ότι " και όμως η γη περιστρέφεται " ..

4. Υπερασπίζομαι την Επιστήμη μου ,

η οποία στηρίζεται στην έρευνα , υποστηρίζεται από την Στατιστική και είναι ελεύθερη από πολιτικές παρεμβάσεις ..

5. Αγωνίζομαι με όλες τις δυνάμεις μου για τα ατομικά δικαιώματα και την ελευθερία του κάθε ανθρώπου , από τον οποίο είμαστε υποχρεωμένοι πάντοτε να έχουμε την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη και απεχθάνομαι την υποχρεωτικότητα , η οποία είναι αντισυνταγματική και αντίθετη στον Κώδικα της Ιατρικής Δεοντολογίας ..

6. Αντιστέκομαι στην κατάλυση των κανόνων ασφαλείας , τους οποίους θεσπίσαμε μετά από σκληρούς αγώνες με τις Φαρμακευτικές Εταιρείες προκειμένου να μην ξαναζήσουμε εποχές θαλιδομίδης ( φωκομέλεια ) - νοβαλζίνης ( ακοκιοκυτταραιμία ) - εμβολίου γρίπης Η1Ν1 ( ναρκοληψία ) και εκατοντάδων άλλων επικίνδυνων φαρμάκων , τα οποία αποσύρθηκαν λόγω των δηλώσεων για ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρονται με την ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ..

7. Είμαι φανατικός υπέρμαχος των δοκιμασμένων εμβολίων που σωστά είναι απαραίτητα στα παιδιά και ενάντιος στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού , το οποίο είναι σε στάδιο πειραματικό και εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι δεν είναι ασφαλές ούτε αποτελεσματικό ..»

Η ανάρτησή του:

--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια