HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η κακοκαιρία χτυπάει τη δυτική Ελλάδα: Πλημμύρισαν δρόμοι στα Σύβοτα, ζημιές σε μαγαζιά και επιχειρήσεις (Βίντεο)


Μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί στα Σύβοτα Θεσπρωτίας απο την κακοκαιρία που χτυπά την περιοχή, από το βράδυ της Δευτέρας, η οποία συνεχίζεται με αμείωτο βαθμό και σήμερα.

Σε «ποτάμια» μετατράπηκαν οι δρόμοι, με τα ορμητικά νερά να μπαίνουν μέσα σε επιχειρήσεις.

Σε ορισμενα καταστήματα μάλιστα το νερό έχει ξεπεράσει το μισό μέτρο.

Στο παραθαλάσσιο χωριό της Θεσπρωτίας βρίσκονται ήδη δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μεταβαίνουν δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης.

Προβλήματα εμφανίστηκαν και στο κτήριο όπου στεγάζεται το 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας. Μάλιστα, χρειάστηκε η διακοπή των μαθημάτων, καθώς οι περισσότερες τάξεις έσταζαν νερό από την οροφή τους.

Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους μαθητές, από την πτώση κομματιών της γύψινης οροφής, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία.



Δείτε παρακάτω βίντεο από την κακοκαιρία:



Πλημμυρισμένα σπίτια και δημόσιες υπηρεσίες, κατολισθήσεις βράχων και σπασμένα κλαδιά και κορμούς δέντρων «έφερε» και στη Μέση Κέρκυρα, το κύμα καταιγίδων που χτύπησε τις πρώτες πρωινές ώρες το νησί.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κώστας Ζορμπάς, «πλημμυρικά προβλήματα έχουν σημειωθεί στον κόμβο της Μεσσογγής, λόγω του όγκου του νερού, με αποτέλεσμα να είναι κλειστό αυτή την ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας».

Άνδρες της πυροσβεστικής επιχειρούν να απομακρύνουν κομμάτια βράχων και κλαδιά δέντρων από το οδόστρωμα της Εθνικής οδού Κέρκυρας -Λευκίμμης, όπου και εντοπίστηκαν τα περισσότερα προβλήματα, από τη νεροποντή.

Από τις ισχυρές καταιγίδες πλημμύρισε και το Κέντρο Υγείας της Λευκίμμης, αλλά και σχολεία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια