HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"


Είναι πλέον βέβαιο ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θα υποστεί συντριπτική ήττα στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές , ανάλογη  εκείνης του ΠΑΣΟΚ το 2012 καθώς πρόκειται να καταρρεύσει υπό το βάρος σκανδάλων .. 

Ζητήθηκε από τον Εισαγγελέα η άρση της ασυλίας της Ευρωβουλευτού της ΝΔ  Μαρίας Σπυράκη ( γνωστής από την περίοδο που ως δημοσιογράφος στο MEGA καθύβριζε το κόμμα της ΝΔ ) , η οποία ως γνωστόν είναι ακόμη μια μεταγραφή του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ .. 

ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ 

Ο Ιταλός σύντροφος της κ. Καϊλή προσπαθεί να απαλλάξει την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ από την σοβαρή κατηγορία χρηματισμού  αναλαμβάνοντας την ευθύνη ο ίδιος ..

Η εύλογη απορία , η οποία γεννάται είναι γιατί η Κυβέρνηση του Qatar να δωροδοκήσει έναν απλό πολίτη προκειμένου να επιτύχει τους σκοπούς του , όπως η κατάργηση της visa και η προώθηση επενδύσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση .



---------------------------------------------

Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος , πτυχιούχος Ιατρικής ΑΠΘ , διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη ( 1991 - 1997 ) και σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή ( 2004 - 2009 ) , είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου ..


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια