HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ"


Επίσημες πληροφορίες και οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων 

( ΕΟΦ ) για το mRNA εμβόλιο της Pfizer ( Comirnaty ) έναντι της νόσου από τον κορωνοϊό COVID -19 με ημερομηνία 01.12.2021 :

1. Το εμβόλιο Comirnaty κυκλοφορεί με προσωρινή άδεια ( conditional ) ..

2. Η μελέτη του εμβολίου θα συνεχιστεί για δύο ακόμη έτη και εν συνεχεία θα γίνει εκτίμηση των πληροφοριών που θα έχουν συλλεχθεί .. 

3. Τα στοιχεία τα οποία αφορούν την ασφάλεια παιδιών ηλικίας  κάτω των 16 ετών όπως και των εγκύων γυναικών είναι ανεπαρκή ..

Επομένως η Πολιτεία αναγνωρίζει τον δοκιμαστικό ( πειραματικό ) χαρακτήρα του συγκεκριμένου εμβολίου ..

Είναι συνεπώς αυτονόητο ότι εκβιασμοί και υποχρεωτικότητα αποτελούν απαράδεκτες ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ και αντιδεοντολογικές ενέργειες που είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ για την Δημόσια Υγεία και προέρχονται από μια βαθειά ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ Κυβέρνηση ..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 

1. Μελέτη από την Γερμανία ( 30.11.21 ) αποφαίνεται ότι : 

Ο κίνδυνος νόσου και νοσηλείας λόγω κορωνοϊού σε παιδιά και εφήβους είναι εξαιρετικά χαμηλός .. 

Το ίδιο ισχύει και για τους θανάτους , ειδικά για τις ηλικίες 5 - 11 ετών είναι μηδενικοί ..

2. Γερμανός Ιατροδικαστής διενήργησε νεκροτομές σε 17 νεκρούς ηλικίας 17 - 80 ετών , οι οποίοι απεβίωσαν μετά από εμβολιασμό με mRNA ( Pfizer ) και διαπίστωσε την ύπαρξη ρακόμορφων θρόμβων στα λεπτά αγγεία πολλών οργάνων και ιδιαίτερα στα στεφανιαία , καθώς η καρδιά πλήττεται περισσότερο από τα υπόλοιπα όργανα ..

---------------------------------------------

Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος , πτυχιούχος Ιατρικής ΑΠΘ , διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη ( 1991 - 1997 ) και σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή ( 2004 - 2009 ) , είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου ..









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια