HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Έσπασαν το σαγόνι του παιδιού μου» λέει η μητέρα του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε (βίντεο)


Για τον ξυλοδαρμό του γιου της σε ΕΠΑΛ του Λουτρακίου μίλησε η μητέρα του, επιρρίπτοντας ευθύνες και στο σχολείο, το οποίο αρνείται, όπως η ίδια είπε, τις ευθύνες του.

Η μητέρας του παιδιού, το οποίο διακομίστηκε στην Αθήνα και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι ο μαθητής που χτύπησε τον γιο της, πήγε και τον βρήκε στο προαύλιο του σχολείου του, μαζί με έναν Ινδό ενήλικα, ο οποίος του απέσπασε την προσοχή και ο δράστης επιτέθηκε στον γιό της.

«Ο Ινδός του απέσπασε την προσοχή, του μίλαγε, τρώει μια μπουνιά, πέφτει κάτω και μετά με κλωτσιά του σπάσαν του παιδιού το σαγόνι. Έχει δύο κατάγματα στην κάτω γνάθο. Αύριο κάνουμε χειρουργείο. Αυτή τη στιγμή του έχουν βάλει σίδερο σε όλο το στόμα, γύρω γύρω, στα δόντια σύρματα για να γίνει η ακινητοποίηση του στόματος», είπε στον ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Το συμβάν έγινε κάτω από το γραφείο των καθηγητών και κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα. Πήγε ο άνδρας μου εκεί και έψαχναν να δουν τι έγινε. Ο διευθυντής αρνείται ότι το περιστατικό έγινε μέσα στο σχολείο. Το αρνείται για να μην έχει ευθύνες».

Οργισμένη προσέθεσε ότι «ακόμη και σήμερα οι καθηγητές λένε ότι έγινε έξω από το σχολείο, ενώ υπάρχουν μάρτυρες που λένε ότι ο ξυλοδαρμός έγινε μέσα στο σχολείο».

Η οικογένεια του παιδιού έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ έχει επικεντρώσει τα πυρά της προς τους καθηγητές, με τη μητέρα να τονίζει ότι «δεν ενημέρωσαν για την σοβαρότητα της κατάστασης ούτε το Γραφείο την Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια