HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η δήλωση-απάντηση του προέδρου του ΓΑΣ Σβορώνου κ. Γιάννη Τρελλόπουλου στην ΠΑΕ Ποντίων - Τι λένε οι γονείς των παικτών της ομάδας


Λυπάμαι πραγματικά που αυτός ο διάλογος πρέπει να γίνει μέσω ανακοινώσεων. Υπήρξα πάντα ξεκάθαρος και ειλικρινής στις σχέσεις μου με όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Πιερίας. Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να «απαντήσω» στην διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων, που δημοσιοποίησε πριν από λίγες ημέρες επιστολή με την οποία με «φωτογραφίζει» ως εμπνευστή της αποχώρησης ποδοσφαιριστών από την ΠΑΕ Ποντίων στον ΓΑΣ Σβορώνου και ως η «αιτία» που ζέχνει το ποδόσφαιρο στην Πιερία. Η αλήθεια λοιπόν κύριοι είναι η εξής: 

1. Η αγάπη μου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται την «πιστοποίηση» από κανέναν. Η οικογένειά μου και ο αείμνηστος πατέρας μου, το έχουν αποδείξει. 

2. Δεν θα μπω στη λογική σας απαριθμώντας που «ξημεροβραδιάζεται» ο κάθε αθλητικός παράγοντας, αν έχει γνωριμίες ή μπαίνει σε «ψηλά» όπως αναφέρετε γραφεία. Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά σε αυτόν τον τόπο. 

3. Αυτή η ομάδα διοικείται από 14 άτομα που τρέχουν καθημερινά, οργανώνοντας πετυχημένες εκδηλώσεις, κληρώσεις κα. προκειμένου να εξασφαλίσουμε μέρος των εσόδων για τις ανάγκες της ομάδας μας. Φυσικά ο καθένας μας στο μέτρο του δυνατού ή του αδυνάτου προσφέρει όποιο χρηματικό ποσό μπορεί. Σε προσωπικό επίπεδο η επαγγελματική μου δραστηριότητα μου επιτρέπει να διαθέτω εδώ και πολλά χρόνια και όχι μόνο τώρα που είμαι Πρόεδρος, ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Δεν θα απολογηθώ γι’αυτό. Να σημειώσω ότι όλοι γνωρίζουν ότι ασχολούμαι ενεργά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από το 2015 έως σήμερα. 

4. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι οι καλύτεροι μάρτυρες για το επίπεδο συνεργασίας μας και στήριξης στις φιλοδοξίες τους. Μπορείτε να τους ρωτήσετε. Θέτουμε στη διάθεσή σας και επιστολές ποδοσφαιριστών που έφυγαν από το σωματείο μας και ευχαριστούν διοίκηση και προπονητές για τη συνεργασία τους. 

5. Το τηλέφωνό μου ήταν και είναι ανοικτό για κάθε ομάδα, για όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές. 

6. Όχι κύριοι της ΠΑΕ Ποντίων. Δεν ξέρω πως διοικείτε εσείς την ομάδα σας, στον ΓΑΣ Σβορώνου όμως η διοίκηση είμαστε εμείς και ενωμένοι πορευόμαστε για το καλό της ομάδας μας. 

7. Θέλω κλείνοντας να θυμίσω στην ΠΑΕ Ποντίων ότι πριν από τρία χρόνια διέλυσε με τον τρόπο που σήμερα μας «εγκαλεί» και γνωρίζει πολύ καλά, δυο από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ακαδημίες ποδοσφαίρου «ψωνίζοντας» τους ποδοσφαιριστές που σήμερα «πουλάει» για δικούς της (έχουμε τα στοιχεία και μπορούμε να το αποδείξουμε). 

Εδώ είμαστε κι εμείς λοιπόν να συζητήσουμε. Φοβάμαι όμως ότι εσείς κάτι άλλο επιδιώκετε με τη δημόσια αντιπαράθεση. Δεν θα σας ακολουθήσουμε. Είμαστε εδώ για να προωθήσουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών της Πιερίας και χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Το έχουμε αποδείξει. Δεν θα επανέλθω.


Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Σβορώνου
Γιάννης Τρελλόπουλος


Την ίδια στιγμή σχεδόν παράλληλα δημόσια δήλωση κοινοποίησαν στα τοπικά ΜΜΕ και οι γονείς των παικτών του ΓΑΣ Σβορώνου η οποία αναγράφει τα εξής:


"Επειδή τις τελευταίες ημέρες διακινείται ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ «κατηγορείται» η διοίκηση και ειδικότερα ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Σβορώνου ότι με πλάγιους τρόπουςκαι «περίεργες τακτικές» προσεγγίζουν ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων και επειδή η ανακοίνωση αυτή αφορά τα παιδιά μας, οφείλουμε να δηλώσουμε τα εξής:

1. Προκειμένου να κάνουν ένα επιπλέον βήμα την ποδοσφαιρική τους πορεία σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, δική μας επιλογή ήταν η αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης και η ένταξή τους στην ομάδα του Σβορώνου που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

2. Δεν δεχθήκαμε ποτέ πίεση ή οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση από τον Πρόεδρο ή μέλη της Διοίκησης του Σβορώνου. Οφείλουμε αν και η διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων δεν μας ονομάτισε αλλά μας φωτογράφισε να προβούμε σε αυτή την ανακοίνωση γιατί θεωρούμε προσβλητικό το περιεχόμενο της επιστολής τους τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για τα παιδιά μας.Οι γονείς

Μπάμπης Σιδηρόπουλος
Δημήτρης Μυρωτής
ΠόλυςΦωκαίδης
Άγγελος ΜάλαΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια