HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Επαγγελματιών Βόρειας Πιερίας (φωτοgrαφίες)


Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, τη Σάββατο 21, η πρώτη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Επαγγελματιών ΒόρειαςΠιερίας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την πρώτη δημόσια εκδήλωση μέλη του Σωματείου, πολίτες τις Βόρειας Πιερίας, ο Πάτερ Γεώργιος Μακρυγιάλου ως εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους Γεωργίου και οι δύο Πατέρες των ενοριών Αιγινίου αφού έψαλαν ευχήθηκα για μια καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους και έκοψαν την βασιλόπιτα.

Επίσης παρευρέθηκαν απο τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού ο δήμαρχος κ. Αναστάσιος Μανωλάς μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Παραλυκίδη και Βασίλης παπάς πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου.

Το Σωματείο Επαγγελματιών τίμησε τον κ.Πέτρο Τερζή για την επανίδρυση του Σωματείου και την πολυετή προσφορά του σε αυτό.

Επίσης για φέτος τους ιδρυτές της επιχείρησης Ginox που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, κ.Νίκο Γκίνη και κ.Αναστάσιο Γκινίδη που από το 1988 που ήρθε στο Αιγίνιο μέχρι και σήμερα απασχολεί περίπου 70 εργαζόμενους.

Η εκδήλωση αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία απο οτι φάνηκε για όλους τους ανθρώπους του κλάδου επαγγελματιών της Βόρειας Πιερίας να συναντηθούν, να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και ευχές και να περάσουν ένα όμορφο Σαββατόβραδο.

Τέλος ο πρόεδρος το Σωματείου επαγγελματιών Βόρειας Πιερίας κ.Εμμανουηλίδης ανέφερε την πορεία και τις δράσεις του Σωματείου τις ανησυχίες που απασχολούν τον τόπο και εξέφρασε θερμές ευχαριστίες και ευχές προς όλους όσοι κατάφεραν να βρεθούν στο πλευρό τους , αλλά και σε όσους δεν κατάφεραν να είναι παρόντες.

Επίσης ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου, αφού η κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων τους αποζημίωσε για την προσπάθεια τους.

Ακολουθούν φωτογραφίες απο την εκδήλωση:




























Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στον "Οδηγό Πιερίας" με κλικ ΕΔΩ!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια