HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σε ποιον ανήκουν τα οστά στην Κέρκυρα - Το μυστήριο με την Alfa Romeo στο βυθό


Συνέχεια σήμερα στο θρίλερ με το αυτοκίνητο που ανασύρθηκε από τον πυθμένα στο λιμάνι της Κέρκυρας, μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά, καθώς σήμερα αναμένεται να επιχειρήσει ομάδα δυτών, προκειμένου να ερευνηθεί το σημείο για τον εντοπισμό και άλλων στοιχείων.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το ΙΧ φαίνεται πως ανήκει σε έναν 55χρονο από την περιοχή Καρουσάδες του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί από τη μητέρα του πριν από περίπου 10 χρόνια.

Το αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeo, ανέλκυσε γερανός από το βυθό του λιμανιού της Κέρκυρας στον οποίο εκτιμάται ότι βρισκόταν για αρκετά χρόνια σύμφωνα με τη διάβρωση που έχει υποστεί, ενώ για να ανοίξουν τις πόρτες χρειάστηκε εξωλκέας της πυροσβεστικής.

Η αυτοψία του ιατροδικαστή, Ιωάννη Αϊβατίδη, διενεργήθη με ομάδα του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας Κέρκυρας.

Τα πρώτα οστά που εντοπίστηκαν αφορούν δεξιό μηρό και κνήμη, ενώ υπάρχουν και άλλα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο.

Ακόμη, κάτω από τη θέση του οδηγού στα πετάλια, βρέθηκαν δύο ανδρικά παπούτσια νούμερο 44.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας Κέρκυρας, είναι σημαντικό να βρεθούν και άλλα μέρη του σκελετού προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.


Το χρονικό του θρίλερ με τα οστά

Το μυστήριο ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας όταν, σύμφωνα με το corfutvnews, το πλήρωμα του πλοίου «Άγιος Σπυρίδων» είδε 25 μέτρα μακριά από την προβλήτα ένα βυθισμένο αυτοκίνητο και ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Στο σημείο έφτασε δύτης όπου και επιβεβαίωσε ότι υπήρχε αυτοκίνητο στην θάλασσα.

Με μπαλόνια ανέλκυσης και την βοήθεια γερανού ανασύρθηκε το αμάξι στην στεριά και ξεκίνησε η έρευνα των ανδρών του Λιμεναρχείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο ήταν στην θάλασσα πάνω από 1,5 χρόνο.


Η ανακοίνωση του λιμενικού

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ”, για πιθανή ύπαρξη Ι.Χ. οχήματος στον πυθμένα της θάλασσας, εντός λιμενολεκάνης του νέου λιμένα Κέρκυρας.

Άμεσα, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής επιβιβάστηκαν στο εν λόγω πλοίο, όπου διαπίστωσαν τα ανωτέρω. Στην συνέχεια, το όχημα, ανελκύθηκε με την συνδρομή ιδιώτη δύτη και ιδιωτικού γερανού. Κατόπιν έρευνας από τα ανωτέρω στελέχη, καθώς και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εντός του οχήματος, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση οξείδωσης, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ανθρώπινων οστών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια