HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έρχεται κι άλλη κακοκαιρία πριν το Πάσχα 2023


Βροχές και χιόνια δίνει το κύμα κακοκαιρίας ILINA που βρίσκεται σε εξέλιξη. Από την κακοκαιρία θα επηρεαστεί όλη η Ελλάδα, με την καιρική αστάθεια να επιμένει καθ' όλη την εβδομάδα και νέο κύμα να έρχεται πριν το Πάσχα.

Ο μεγαλύτερος όγκος νερού θα πέσει στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, όπου θα σημειωθούν δυνατές καταιγίδες και κατά τη διάρκεια της ημέρας τα φαινόμενα θα χτυπήσουν και το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Προσοχή χρειάζεται στα βόρεια και δυτικά της χώρας. Καταιγίδες θα σημειωθούν τις επόμενες ώρες από τη Λαμία και πάνω, καθώς και στη Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ θα χιονίσει καλά στα ορεινά.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλο, βροχερός θα είναι ο καιρός και αύριο, με τα φαινόμενα, ωστόσο, να εξασθενούν από το μεσημέρι.

Βροχερός θα είναι ο καιρός Τετάρτη και Πέμπτη, με νέα κακοκαιρία να έρχεται στη χώρα από το Σάββατο. Ωστόσο, δεν θα είναι το ίδιο έντονη, αλλά θα φέρει και αυτή νερό.

Από εκεί και πέρα, αν και πρόγνωση για το Πάσχα δεν μπορεί να γίνει προς το παρόν, ωστόσο, τόνισε πως τη Μεγάλη Εβδομάδα σίγουρα δεν μπορεί να μιλήσει για 23άρια και 24άρια.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια