HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τελειώσαμε με τις υποψηφιότητες δημάρχων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου ή περιμένουμε κάποιον ακόμη;


Το 2023 είναι έτος εκλογών. Αυτό πια είναι αναμφισβήτητο. Τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε αρκετή δράση στο πολιτικό προσκήνιο (και παρασκήνιο) της χώρας και του τόπου.

Έγκυρες πηγές που έφτασαν στα γραφεία μας αναφέρουν πως στη Νότια Πιερία και συγκεκριμένα στο Δήμο Δίου-Ολύμπου υπάρχει ακόμη μία υποψηφιότητα (εκτός από τις μέχρι σήμερα γνωστές) που σχεδιάζεται ν’ ανακοινωθεί αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές.

Εδώ και καιρό γίνονται συναντήσεις, ζυμώσεις και διαβουλεύσεις γύρω από την εν λόγω υποψηφιότητα. Μετρούνται δυνάμεις και απ ‘ ότι δείχνουν τα νούμερα, μάλλον «χωράει» ακόμη ένας υποψήφιος δήμαρχος στον συγκεκριμένο δήμο.

Τι σημαίνει όμως αυτό;

Εάν τελικά ευοδωθεί η ανακοίνωση της προαναφερόμενης υποψηφιότητας, αμέσως «χαλάει τη σούπα» και ανακατεύει τα νούμερα. Απομακρύνει την πρώτη Κυριακή (δηλαδή να υπάρχει τελικό αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή) και ανοίγει τον δρόμο για διαβουλεύσεις και συμφωνίες (πάνω και κάτω απ’ το τραπέζι).

Με απλά λόγια η καρέκλα  του Βαγγέλη Γερολιόλιου αρχίζει και τρίζει, ενώ ο Κιάφας «τρίβει τα χέρια του» για την ευκαιρία της δεύτερης Κυριακής που θα του δοθεί.

Βέβαια πάντα με την προϋπόθεση ότι ο εν δυνάμει υποψήφιος τελικά θ’ ανακοινώσει. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε στα χέρια μας εκτενέστερο ρεπορτάζ στο θέμα.

 

Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δείτε ακόμη:

Ακούραστος και ασταμάτητος τα πάει περίφημα στην Πιερία ο Ζήσης Ζάννας - Δείτε το γιατί...

Το τελικό και επίσημο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Πιερία… Θυμηθείτε το 0,01% που σας γράψαμε!

Η εποχή των αλαφροΐσκιωτων! Πολιτική και πολιτικοί για τα πανηγύρια!

Κάνει «come back» στην πολιτική σκηνή της Πιερίας ο Ζήσης Ζάννας;

Μαϊμούνια υπο εξαφάνιση που εμφανίζονται μόνο σε προεκλογικές περιόδους – Πως τ’ αναγνωρίζετε – Τα χαρακτηριστικά τους

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια