HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ακούραστος και ασταμάτητος τα πάει περίφημα στην Πιερία ο Ζήσης Ζάννας - Δείτε το γιατί...


Πριν μοιραστώ τις πληροφορίες που έχω για την πορεία του υποψήφιου βουλευτή Πιερίας και φίλο μου Ζήση Ζάννα, θα ήθελα να σας δώσω την εικόνα που κατά την προσωπική και ταπεινή μου άποψη θα επικρατήσει στις φετινές εκλογές, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις συγκυρίες τόσο των τελευταίων ημερών, όσο και των τελευταίων ετών.

Σ’ αυτές τις εκλογές λοιπόν, πρόκειται να δούμε μεγάλες και ευχάριστες αλλαγές σε ότι αφορά το εκλογικό σώμα. Δηλαδή εμάς τους πολίτες. Σ’ αυτές τις εκλογές λοιπόν, προβλέπω ότι θα τα πάνε περίφημα και στις περισσότερες περιπτώσεις θα εκλεγούν νέοι (σε ηλικία) άνθρωποι, αλλά και νεοεμφανιζόμενοι υποψήφιοι βουλευτές. Αυτή μου την πρόβλεψη την βασίζω σε δυο βασικά συμπεράσματα που βγάζω από τις κουβέντες που έχω με πολύ κόσμο καθημερινά.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι η αποχή (ιδιαίτερα των νέων) θα είναι πολύ μικρή, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό τους θα προσέλθει στις κάλπες. Αυτή τη φορά μάλιστα οι νέοι θα ψηφίσουν όχι με ότι τους δώσει ο πατέρας στον φάκελο, αλλά με την προσωπική τους άποψη. Γιατί; Γιατί είναι θυμωμένοι και απογοητευμένοι από το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Δεν θα πλατιάσω στο θέμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι συμφωνείτε μαζί μου. Οι περισσότεροι τουλάχιστον.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το εκλογικό σώμα, ο ελληνικός λαός δηλαδή, μετά από τόσα χρόνια, και αφού δεν βλέπει σχεδόν καμία βελτίωση με τα ίδια πρόσωπα στα πράγματα, είναι έτοιμος για να κάνει τη μεγάλη αλλαγή και να εμπιστευθεί σε νέους ανθρώπους το τιμόνι της χώρας, και της ζωής τους γενικότερα. Οι παλιοί κούρασαν και κουράστηκαν, μου έλεγε τις προάλλες ένας φίλος. Αν το καλοσκεφτείς δεν έχει άδικο.

Πάμε τώρα στον Ζήση. Ακούω, μαθαίνω και βλέπω στα social media μεγάλη κινητικότητα τόσο από τον ίδιο τον Ζάννα, όσο και από το επιτελείο του. Από την άλλη μαθαίνω ότι σχεδόν καθημερινά οργανώνονται κρυφές συναντήσεις με πολύ κόσμο, σε σπίτια και καφενεία στην πόλη αλλά και σε χωριά. Παντού είναι αγαπητός. Για την ποιότητα του χαρακτήρα του έχουμε άλλωστε γράψει (διαβάστε εδώ).

Τι εξετάσεις του στην τοπική κοινωνία τις έδωσε πριν 10 χρόνια και τις πέρασε μ’ επιτυχία θα τολμήσω να πω.

Επιπρόσθετα ο Ζήσης ο Ζάννας έχει και ένα πολύ καλό επιτελείο που εργάζεται μέρα – νύχτα και απ΄ότι φαίνεται με επιτυχία και αποτελεσματικότητα. Προσωπικά όχι μόνο δεν θα εκπλαγώ να τον δω στην επόμενη βουλή, αλλά θα το χαρώ κιόλας.

Σημαντική πληροφορία:  Υποψήφιοι με τα χαρακτηριστικά του Ζήση Ζάννα στην Πιερία (δηλ. ηλικία, μόρφωση, χαρακτήρα κ.λ.π.) υπάρχουν και σε άλλα ψηφοδέλτια εκτός του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, θα πάνε εξίσου καλά. Ευχής έργο είναι τελικά να εκλεγούν νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες, και πολύ όρεξη για δουλειά, και ποιος ξέρει; Ίσως το μέλλον μα χαμογελάσει επιτέλους!


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δείτε ακόμη:

Το τελικό και επίσημο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Πιερία… Θυμηθείτε το 0,01% που σας γράψαμε!

Η εποχή των αλαφροΐσκιωτων! Πολιτική και πολιτικοί για τα πανηγύρια!

Κάνει «come back» στην πολιτική σκηνή της Πιερίας ο Ζήσης Ζάννας;

Μαϊμούνια υπο εξαφάνιση που εμφανίζονται μόνο σε προεκλογικές περιόδους – Πως τ’ αναγνωρίζετε – Τα χαρακτηριστικά τους

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια