HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τι σχεδιάζει η ΝΔ για την «Πλεύση Ελευθερίας» και τη «Νίκη» στις εκλογές του Ιουνίου;


Ένα είναι σίγουρο. Ότι η 6κομματική ή 7κομματική Βουλή δεν συμφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η πεντακομματική Βουλή και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου αποτελεί βασικό στόχο του Μαξίμου.

Για να το καταφέρει όμως αυτό η ΝΔ, θα πρέπει να… «κόψει κεφάλια» στο κόμμα Νίκη του κ. Νατσιού και των... συγγενών του «γέροντα Παϊσιου», καθώς και στην Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Όλοι καταλάβαμε πια ότι η Νίκη χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να μείνει εκτός Βουλής η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλο. Επίσης η Πλεύση Ελευθερίας προκειμένου να μείνει εκτός Βουλής ο Γιάνης Βαρουφάκης, πράγμα που επιτεύχθηκε - ποιος, άραγε, θα ανέμενε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να αποτελεί προνομιακό καλεσμένο και σχεδόν μόνιμο καλεσμένο στα μέσα της διαπλοκής, εκείνα που την εμφάνιζαν επί χρόνια και ως... ψυχοπαθή; Ή μήπως δεν το είδαμε αυτό κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο;

Τόσο η Νίκη, κυρίως, όσο και η Πλεύση Ελευθερίας όμως, με το ντεμαράζ των τριών τελευταίων ημερών έφτασαν μια ανάσα από την είσοδό τους στη Βουλή, εγγράφοντας σοβαρές υποθήκες για τη Βουλή της 25ης Ιουνίου.

Τώρα δηλαδή είναι επικίνδυνο για τη Νέα Δημοκρατία να μπουν σε αυτή και, συνεπώς, αρχίζει η αποδόμησή τους. Το έργο ξεκίνησε ήδη, και το βλέπουμε έντονα τις τελευταίες ημέρες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης.

Θα κρατήσουν όμως; Δύσκολο… Περισσότερες πιθανότητες σύμφωνα με το Μαξίμου έχει η Νίκη, για την αντιμετώπιση της οποίας υπάρχει ειδικός σχεδιασμός! Να είστε σίγουροι γι’ αυτό!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια