HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εξωσχολικοί εισέβαλαν σε σχολείο - Επεισόδιο με τον διευθυντή


Αναστάτωση προκλήθηκε σε Λύκειο του Περιστερίου, όπου εισέβαλαν εξωσχολικοί με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Αστυνομίας για να λήξει επεισόδιο μέσα σε σχολική αίθουσα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής συνέλαβαν τρεις ανήλικους, δύο 15χρονους και ένας 16χρονο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10.50 χθες Δευτέρα το πρωί οι τρεις ανήλικοι μετέβησαν σε Επαγγελματικό Λύκειο στο Περιστέρι την ώρα που στο σχολείο ήταν σε εξέλιξη τα μαθήματα. Εισέβαλαν στο χώρο και μάλιστα μπήκαν σε σχολική αίθουσα διακόπτοντας το μάθημα.

Μέσα στην αίθουσα έγιναν αντιληπτοί από τον καθηγητή, ο οποίος κατάλαβε ότι πρόκειται για εξωσχολικούς και ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου.

Με την άφιξη του διευθυντή στη σχολική αίθουσα, έλαβε χώρα λεκτικό επεισόδιο, κατά το οποίοι οι ανήλικοι τον απείλησαν.

Ο ένας κατάφερε να ξεφύγει και να βγει εκτός σχολείου, ενώ οι δύο άλλοι παρέμειναν στο σημείο, όπου έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας που μετέφεραν τους ανήλικους στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου.

Τόσο ο καθηγητής όσο και ο διευθυντής αιτήθηκαν την ποινική δίωξη των κατηγορουμένων για όλες τις σε βάρος τους πράξεις.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για διατάραξη της λειτουργίας της υπηρεσίας, απειλή και εξύβριση κατά περίπτωση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ανηλίκων, με προφορική εντολή του οποίου αφέθηκαν ελεύθεροι και παρελήφθησαν από τους γονείς τους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια