HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τα πιο εύκολα μπισκότα που έχετε κάνει ποτέ


Με λίγα υλικά, έτοιμα σε λίγη ώρα

Υλικά
  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ. σ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ. γλ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 3/4 κ. γλ. αλάτι
  • 8 κ. σ. κρύο ανάλατο βούτυρο, σε κύβους
  • 1 φλ. τσαγιού βουτυρόγαλα, κρύο

Εκτέλεση
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το αλάτι. Προσθέστε το βούτυρο και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να λιώσετε το βούτυρο στο μείγμα αλευριού μέχρι να γίνουν κομμάτια σε μέγεθος μπιζελιού. Δουλέψτε γρήγορα για να μη λιώσει το βούτυρο.
  3. Προσθέστε το βουτυρόγαλα και ανακατέψτε με σπάτουλα ή ξύλινη κουτάλα μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Η ζύμη θα είναι πηχτή και κολλώδης. Μην ανακατεύετε υπερβολικά.
  4. Χωρίστε τη ζύμη σε περίπου 8 ίσα κομμάτια, περίπου 1/3 φλιτζανιού το καθένα, και τοποθετήστε τα σε απόσταση μεταξύ τους στο ταψί.
  5. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς στην κορυφή, 20 έως 22 λεπτά. Σερβίρετε ζεστά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια