HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η απάντηση του κ. Άρη Πετρίδη στη σημερινή ανάρτηση του κ. Χάρι Αναστασίου


Με γνώμονα πάντα την έγκυρη ενημέρωση του κοινού, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του «Βενιαμίν» κ. Άρη Πετρίδη, για να ζητήσουμε και την δική του θέση στην σημερινή ανάρτηση του ιδρυτή και πρώην προέδρου κ. Χάρη Αναστασίου με την οποία ενημέρωνε τους γνωστούς και φίλους του ότι «Δεν έχει πλέον καμία σχέση με τον Βενιαμίν» (διαβάστε εδώ).

Ο κ. Πετρίδης ισχυρίστηκε, στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, ότι όλα όσα αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση του κ. Αναστασίου είναι ψευδή, και ότι όλα αυτά θα καταπέσουν στα δικαστήρια, όπου και θ’ απευθυνθεί, κυρίως για να διαφυλάξει τον θεσμό του «Βενιαμίν».

Επίσης ανέφερε ότι ΔΕΝ θα μπει στην διαδικασία της δημόσιας αντιπαράθεσης με δελτία τύπου και συνεντεύξεις, γιατί ακριβώς σέβεται, αγαπάει τον «Βενιαμίν», αλλά και το έργο που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα, και θέλει να τον προστατεύσει και να διαφυλάξει τις αξίες του αλλά και όλους όσους εθελοντικά βρίσκονται στο πλευρό του και τον στηρίζουν.

Ήδη έχει δώσει οδηγίες στο νομικό τμήμα του συλλόγου, να προχωρήσουν στις κατάλληλες ενέργειες, ώστε ν’ ακολουθηθεί η νομική οδός, και να δικαιωθεί ο «Βενιαμίν».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια