HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Και επίσημα πλέον, ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ξανά υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου (δείτε το βίντεο)


Μια έκπληξη επεφύλασσε σήμερα το μεσημέρι στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης που βρέθηκαν στο Επιμελητήριο μετά από πρόσκλησή του για συνέντευξη τύπου με θέμα «Ενημέρωση για την Παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Συλλογικού Σήματος του Επιμελητηρίου Πιερίας, εγκεκριμένου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και για την κατάλληλη χρήση του στα παραγόμενα προϊόντα και υπηρεσίες των Πιερικών επιχειρήσεων» (διαβάστε εδώ). 

Μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου 2024 και ώρα 19.00 στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας, (1ος όροφος). (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ)

Στο τέλος της ενημέρωσης για το προαναφερόμενο θέμα, ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την βούλησή του να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του Επιμελητηρίου με τον συνδυασμό του «Επιμελητηριακή πορεία».

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου στην ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων ζήτησε (προφανώς από όλους τους υποψήφιους) ν’ αποφύγουν την πόλωση και την αντιπαλότητα, να προστατευτούν τα μέλη και πάνω απ’ όλα να προστατευθεί η επιχειρηματικότητα που τόσο πολύ πληγώθηκε και ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια με τις αλλεπάλληλες κρίσεις (οικονομικές, πανδημία, πόλεμοι κ.λ.π.). Στο τέλος της ανακοίνωσής του ο πρόεδρος δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Η. Χατζηχριστοδούλου:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια