HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ξεκίνησαν «από κάτω προς τα πάνω» οι καρατομήσεις στην ΕΛΑΣ


Με δύο απομακρύνσεις ξεκίνησε η εσωτερική έρευνα στην ΕΛΑΣ για την εγκληματική διαχείριση της υπόθεσης της Κυριακής Γρίβα, που οδήγησε στη δολοφονία της από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iEidiseis.gr, πρώτα απομακρύνθηκε από τη θέση του ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που συνομίλησε με την 28χρονη και δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά της για διάθεση ενός περιπολικού, ώστε να μεταφερθεί στο σπίτι της με ασφάλεια.

Ο εν λόγω αστυνομικός, που μεταξύ άλλων στο αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο, ακούγεται να λέει στην Κυριακή πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί», είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων. Ακολούθως αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Πηγές από την ΕΛΑΣ αναφέρουν πως το ηχητικό διέρρευσε, έχει σταλεί ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία τόσο στον εισαγγελέα όσο και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ. Σημειώνεται ότι το ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο καταγράφεται η εξοργιστική αδράνεια και αδιαφορία των αρχών, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από την Τρίτη.

«Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν», αναφέρουν πηγές της αστυνομίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια