HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Κλειδωμένη» η ημέρα που ξεκινά ο καύσωνας: Κάθε 24ωρο και πιο πολλή ζέστη


Διαφωνίες εξακολουθούν να υπάρχουν σχετικά με τη διάρκεια του «καύσωνα» που βρίσκεται προ των πυλών, ωστόσο, φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» η ημέρα που ο υδράργυρος θα ξεκινήσει την ανοδική πορεία του, αγγίζοντας ακόμα και τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Το κύμα ζέστης - που οι μετεωρολόγοι δεν χαρακτηρίζουν ως καύσωνα - θα μας απασχολήσει σίγουρα μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, ωστόσο, φαίνεται πως θα υπάρξει αποκλιμάκωση προς το τέλος της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που παραθέτει ο διευθυντής της ΕΜΥ κ. Θοδωρής Κολυδάς η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει από το Σάββατο και σταδιακά έως και τη Δευτέρα θα κάνει όλο και πιο πολλή ζέστη.

Μάλιστα, το windy δίνει την Τρίτη ακόμη και 40άρια στην Εύβοια.

kairos11_dc0f2.png

Ο κ. Κολυδάς τονίζει πως η ζέστη θα κρατήσει μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη, δίνοντας συνοπτικά τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες έως τη Δευτέρα.

Διευκρινίζει πως η Τρίτη και η Τετάρτη θα επαναξιολογηθούν.

  • Σάββατο: 32 με 33 και τοπικά στα ανατολικά 34°C
  • Κυριακή : 32 με 34 και τοπικά 35°C
  • Δευτέρα 34 με 35°C στα ηπειρωτικά από Θεσσαλία και νοτιότερα και τοπικά 36°C


Γιαννόπουλος: Πότε θα έχει περισσότερη ζέστη

Ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος ανέφερε ότι η θερμοκρασία την Κυριακή θα φτάσει τους 35 βαθμούς.

«Η πρώτη καλοκαιρινή εβδομάδα θα είναι μια εβδομάδα με θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά. Περισσότερη ζέστη προβλέπεται έως τα μέσα της εβδομάδας. Την Κυριακή η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά στους 33 με 35 βαθμούς. Θα ανέβει λίγο ακόμα την Δευτέρα και την Τρίτη με το θερμόμετρο να φτάνει ενδεικτικά στην Αθήνα τους 35-36 βαθμούς.», ανέφερε χαρακτηριστικα, δίνοντας το καιρικό μοτίβο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια