HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιώργος Λιάγκας: Η δελεαστική πρόταση από τον Alpha


Γιατί δεν έχει υπογράψει έως σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας με τον ΑΝΤ1; Αυτό είναι το ερώτημα που πλανάται το τελευταίο διάστημα πάνω από την πόλη και ταράζει τα όνειρα τον τηλεοπτικών συντακτών.

Οι αιτίες φαίνεται πως είναι πολλές. Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν έχει απαιτήσεις από το κανάλι, οι οποίες συναντούν εμπόδια.

Ας κάνουμε πως δεν ξέρουμε αυτό που είναι κοινός τόπος πλέον στην τηλεοπτική πιάτσα. Ότι τα κανάλια ζητούν σοβαρές περικοπές από κάθε εκπομπή ξεχωριστά, γεγονός που έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο πολλούς επιτυχημένους παρουσιαστές. Και ας πιστέψουμε ότι αυτή η τακτική δεν θα αγγίξει του συντελεστές του «Πρωινού».

Ένα αγκάθι που δυσκολεύει την πρόοδο των συνομιλιών είναι η απαίτηση του παρουσιαστή να αποκτήσει δική του εκπομπή, κάτι που σκοντάφτει στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο σταθμός απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Νίκος Χατζηνικολάου κ.ά.

Όμως, ο Νίκος Γεωργιάδης σήμερα έδωσε ένα ακόμα στοιχείο του παζλ στο «Πρωινό Σουσού». Σύμφωνα με τον καλά πληροφορημένο διευθυντή του ΟΚ, ο Γιώργος Λιάγκας έχει προτάσεις από τον Alpha. Ο Alpha θέλει πολύ να τον εντάξει στο δυναμικό του και γι’ αυτό του έχει δώσει πολλές εναλλακτικές για το τι θα μπορούσε να κάνει: μεσημεριανό, δική του βραδινή εκπομπή, τηλεπαιχνίδι, σχολιασμό στο δελτίο ειδήσεων…


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια