HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στο φουλ έβαλε τις μηχανές της «Επιμελητηριακής Πορείας» ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.


Όπως ήδη γνωρίζετε, και συζητάτε στα καφενεία και στα επιχειρηματικά «πηγαδάκια», οι εκλογές των Επιμελητηρίων έχουν ανακοινωθεί και έχουν προγραμματιστεί (εκτός απροόπτου πάλι) να γίνουν στης 15 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους (2024).

Στην Πιερία, την «προεκλογική» περίοδο την ξεκίνησε ο νέος διεκδικητής έναντι του Ηλία Χατζιχριστοδούλου, κ. Κωνσταντίνος Πίτσιας, στις αρχές της Άνοιξης ανακοινώνοντας υποψήφιους σχεδόν καθημερινά.

Μέχρι την 20η Απριλίου ο νυν πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου δεν είχε ανοίξει εντελώς τα χαρτιά του. Απλά μέχρι εκείνη την ημερομηνία είχε κάνει μια δημόσια δήλωση (υπάρχει και το σχετικό βίντεο) για την υποψηφιότητά του (διαβάστε εδώ).

Στις 21 Απριλίου όμως επανεμφανίζεται κάνοντας μια συγκέντρωση του συνδυασμού του (40 περίπου σύμβουλοι) όπου ανανέωσε την  εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και πήρε την εντολή να συνεχίσει με την «Επιμελητηριακή Πορεία» δυναμικά (διαβάστε εδώ).

Από εκείνη την ημέρα έως και πριν από 4 ημέρες υπήρξε «σιγή ιχθύος» ενώ ο αντίπαλός του κ. Πίτσιας (ίσως λίγο πιο αραιά, αλλά σταθερά) συνέχιζε τις ανακοινώσεις των συμβούλων που τάσσονται μαζί του.

Από τις 23 Μαΐου όμως παρακολουθώντας και την επίσημη σελίδα του συνδυασμού του κ. Χατζηχριστοδούλου, παρατηρούμε ότι κάτι (προς το θετικό) άλλαξε και ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις υποψήφιων συμβούλων και από την πλευρά του (δείτε εδώ).

Φαίνεται πως ο κ. Χατζηχριστοδούλου αποφάσισε να βάλει στο φουλ τις μηχανές της «Επιμελητηριακής Πορείας» και να κερδίσει αυτές τις εκλογές. Έγκυρες πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον αναφέρουν ότι ήδη οι υποψήφιοι που τάσσονται στο πλευρό του έχουν ξεπεράσει σε αριθμό του πενήντα (50) ενώ καθημερινά ο ίδιος βλέπει δεκάδες κόσμο που του ομολογούν την στήριξή τους.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα επηρεάσει (θετικά ή αρνητικά) το καλοκαίρι την ένταση του προεκλογικού αγώνα, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι εκεί κατά τον Σεπτέμβρη και ειδικότερα την περίοδο της 13ης ΕΒΕΠ θα κορυφωθεί η ένταση της.

Από τη πλευρά μας (ως μέσο ενημέρωσης) θα παρακολουθούμε στενά και καθημερινά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε (όπως πάντα) έγκαιρα και πάνω απ’ όλα έγκυρα!

Μείνετε συντονισμένοι…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια