HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιώργος Λιάγκας: «Επειδή έχει γίνει σίριαλ... υπέγραψα την Παρασκευή το νέο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1»


Ο Γιώργος Λιάγκας εν μέσω των ρεπορτάζ που έχουν στο επίκεντρο τον ίδιο και την εκπομπή του στον ΑΝΤ1, καθώς και την παραμονή του ή όχι στο κανάλι του Αμαρουσίου, αποφάσισε να κλείσει στόματα και να βάλει τέλος στις «παραφιλολογίες».

Χωρίς πολλές περιστροφές λοιπόν, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό», ξεκαθάρισε πως έχει το τηλεοπτικό του μέλλον, λίγο πριν το κανάλι στείλει στα Μέσα Ενημέρωσης το σχετικό δελτίο τύπου: «Επειδή έχει γίνει ένα σίριαλ κι έχω ακούσει του κόσμου τις βλακείες, υπέγραψα την Παρασκευή το νέο μου συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1.

Θα βγάλει και μια τυπική ανακοίνωση ο σταθμός. Θέλω να πω ευχαριστώ γιατί είχα παραπάνω από μία προτάσεις, όλο αυτό το διάστημα, οι οποίες ήταν από σημαντικά κανάλια και σημαντικούς ανθρώπους.

Είναι σημαντικό να δέχεσαι προτάσεις, γιατί αυτό σημαίνει μια εκτίμηση δουλειάς. Ήταν σημαντικές προτάσεις για σημαντικές ζώνες και συνεργασίες και ευχαριστώ όλους όσοι με προσέγγισαν όλο αυτό το διάστημα για να συνεργαστούμε. Από την αρχή προτεραιότητά μου ήταν να συζητήσω με τον σταθμό.

Κάνουμε κάτι διαφορετικό σε αυτήν εδώ την εκπομπή, σε σχέση με όλη την υπόλοιπη ελληνική τηλεόραση. Το ονομάζετε infotainment, πείτε το infotainment. Εγώ θεωρώ ότι είναι μια βαθιά ανθρωποκεντρική εκπομπή με ρεπορτάζ και είμαι τυχερός ότι έχω πολύ καλούς συνεργάτες και εσάς εδώ μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα

Άργησα να υπογράψω γιατί είχαμε κάποιες κουβέντες με τον σταθμό για το πως μπορεί αυτό να εξελιχθεί, να γίνει πιο πολύ αυτό που θεωρώ εγώ ότι είναι μια μοντέρνα τηλεόραση, με κέντρο τον άνθρωπο. Υπέγραψα, λοιπόν, συνεχίζω στον ΑΝΤ1.

Μου προτάθηκε από τον ΑΝΤ1 να κάνω, η οποία δεν είναι late night, είναι κάτι άλλο. Θεωρώ ότι δεν θα γίνει άμεσα, μπορεί να γίνει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του συμβολαίου μου.

Αν το κάνω θα είναι κάτι πολύ ωραίο. Το σίγουρο είναι ότι του χρόνου θα ξαναπούμε καλημέρα από εδώ και η εισήγησή μου είναι να είμαστε όλοι έτσι όπως είμαστε.

Θα έχουμε και κάποιες αλλαγές, διότι εμείς που το βλέπουμε θεωρώ ότι εκεί που λίγο πονάμε ή που κάτι δεν πάει καλά, εκεί οφείλεις να επέμβεις για να γίνει πιο σωστό το όλο πράγμα, ολοκλήρωσε ο Γιώργο Λιάγκας αναλύοντας και την επέκταση του συμβολαίου του σε δεύτερη εκπομπή.

Δείτε το απόσπασμα:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια