HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γυναίκα περιέλουσε με μιλκσέικ τον Φάρατζ μια ημέρα μετά την επιστροφή του στη βρετανική πολιτική


Δεν ξεκίνησε καλά η προεκλογική εκστρατεία για τον Νάιτζελ Φάρατζ. Στο Κλάκτον, που θεωρείται και η εκλογική του βάση, φαίνεται πως δεν είναι όλοι θαυμαστές του.

Μια γυναίκα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην περιοχή, τον περιέλουσε με μιλκσέικ με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η επίθεση σημειώθηκε ενώ έβγαινε από γνωστή παμπ στο Κλάκτον και λίγη ώρα αφότου ο ηγέτης του κόμματος Reform Europe δήλωσε απευθυνόμενος σε συγκεντρωμένους πως βρίσκεται στην «πιο πατριωτική» πόλη της Βρετανίας.

Το περιστατικό θυμίζει μια παρόμοια επίθεση που είχε δεχτεί το 2019 στο Νιουκαστλ ο αποκαλούμενος και «Mr. Brexit», αφού ήταν ο άνθρωπος που ηγήθηκε της εκστρατείας για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.


Σημειώνεται πως ο Νάιτζελ Φάρατζ προχώρησε τη Δευτέρα σε μια απρόσμενη κίνηση. Κάνοντας στροφή 180ο γνωστοποίησε πως θα συμμετάσχει τελικά στις επικείμενες βρετανικές εκλογές, παρότι είχε ανακοινώσει πως δεν θα κατέβει ως υποψήφιος για να υποστηρίξει την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια