HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Αγνώριστος» ο Ν.Ανδρουλάκης: Δείτε τον με μακρύ μαλλί στο γήπεδο και φανέλα Σέλτικ (φωτο)


Ο Νίκος Ανδρουλάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και σχολίασε φωτογραφίες από τα εφηβικά και φοιτητικά του χρόνια.


Μακρύ μαλλί, ΠΑΣΠ και «Θύρα13» ήταν κάποιες από τις εικόνες στο παρελθόν του νεολαίου, που λίγα χρόνια μετά έφτασε στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για τις επικείμενες ευρωεκλογές, τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά και για τα νεανικά του χρόνια.

«Εδώ πρέπει να είμαι 19 ετών με την αγαπημένη φανέλα της Σέλτικ. Πού τις βρήκατε αυτές τις φωτογραφίες; Φοβερές. Ωραία περάσαμε τα φοιτητικά μας χρόνια στην Ξάνθη. Την αγαπώ πάρα πολύ, είναι δεύτερη πατρίδα μου» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Για την κοινή εμφάνιση πατέρα και γιου σε ματς του Ολυμπιακού σχολίασε με χιούμορ: «Αμάρτησα για το παιδί μου. Τι να κάνω; Η μαμά του εκμεταλλεύτηκε τα χρόνια που ήμουν στις Βρυξέλλες και τον έκανε Ολυμπιακό. Υπάρχει και κάτι φοβερό. Είχαν πάει μαζί στα ημιτελικά και μου λέει ένας φίλος μου που τους είδε ότι δεν φορούσε μόνο ο γιος μπλούζα του Ολυμπιακού, φορούσε και εκείνη, γιατί είναι φανατική. Την παίρνω τηλέφωνο και της λέω: ”πήγες 43 χρονών με την μπλούζα του Ολυμπιακού στο γήπεδο;”.

Και μου απαντά: ”όχι μόνο αυτό, ανέβηκα στο πατάρι της μάνας μου όπου φυλαγμένο χορτάρι από το γκρεμισμένο Καραϊσκάκη και το έκανα δώρο στον γιό μας”. Έχουμε εσωτερικό beef».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια