HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απολογήθηκε ο δικηγόρος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του - Αποφασίζεται αν θα προφυλακιστεί (βίντεο)


Μονόδρομος φέρεται πως ήταν η αλλαγή υπερασπιστικής γραμμής, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε ο γνωστός ποινικολόγος, που κατηγορείται, για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Ο 52χρονος δικηγόρος, ο οποίος μέχρι χθες ισχυριζόταν ότι, η σύζυγος του έπεσε από τη σκάλα, βρέθηκε για ώρες ενώπιον της 18ης ανακρίτριας κ. Σαλάπα, όπου φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του ξυλοδαρμού και να ζητήσει συγγνώμη.

Ο δικηγόρος, που συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής, με βάση την κατάθεση του γιατρού, ο οποίος εξέτασε την βαριά τραυματισμένη σύζυγο του, όταν τη μετέφερε ο ίδιος στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης από 5 μέχρι 20 χρόνια.

Μάρτυρες υπεράσπισης του έχουν ήδη καταθέσει η πρώην σύζυγος του και η μία από τις δύο μεγαλύτερες κόρες του, που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο. Επίσης μάρτυρας υπεράσπισης του έχει καταθέσει και ο κουμπάρος του, επίσης γνωστός δικηγόρος και πρώην σύζυγος γνωστής καλλιτέχνη.

Περίπου στις 11.30 ολοκληρώθηκε η απολογία του και πλέον αναμένεται η απόφαση για τυχόν προφυλάκισή του.



Στήριζε κακοποιημένες γυναίκες η 37χρονη

Βοήθεια σε κακοποιημένες γυναίκες είχε προσφέρει κατά το παρελθόν η 37χρονη δικηγόρος που φέρεται να έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

Η 37χρονη είχε ευαισθησία σε θέματα που αφορούν στην κακοποίηση γυναικών πίσω από τις κλειστές πόρτες των σπιτιών. Πλέον η ίδια θα κληθεί να μιλήσει για όλα όσα βίωνε από τον σύζυγό της. Τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν η πρώτη φορά που κακοποιήθηκε από τον 52χρονο δικηγόρο ή μήπως ήταν η πρώτη φορά που ο ξυλοδαρμός ήταν τόσο σοβαρός που έπρεπε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο; Η ίδια αρνήθηκε να πει οτιδήποτε στους αστυνομικούς. Ένα γνέψιμο προς έναν πολύ έξυπνο γιατρό ήταν αρκετό για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

«Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος τη χτύπησε και εάν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά», είναι η χαρακτηριστική φράση του γιατρού στην αναφορά του. Στην επίσημη κατάθεσή της εντούτοις η 37χρονη υποστήριξε ότι έπεσε από τις σκάλες. Φαίνεται πάντως ότι δεν έπεισε τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης που άσκησαν σε βάρος του 52χρονου κακουργηματική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Τυχαίο δεν είναι και το γεγονός ότι η 37χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι επιθυμεί να εγκαταστήσει στο κινητό της τηλέφωνο κουμπί πανικού. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι η γυναίκα φοβάται. Ενδεχομένως και να έχει απειληθεί κατά το παρελθόν. Από εδώ και πέρα η αρμόδια Ανακρίτρια θα επιχειρήσει να την «ξεκλειδώσει». Ο δικηγόρος είχε δύο όπλα στην κατοχή του, για τα οποία είχε άδεια. Ωστόσο, ήδη κινείται η διαδικασία για να του αφαιρεθούν.

Ο δικηγόρος πέρασε χθες το δεύτερο βράδυ στα κρατητήρια του Α.Τ. Ομόνοιας. Λόγω ενός προβλήματος που υπάρχει στα κρατητήρια του Α.Τ. έγινε χθες η σκέψη να μεταφερθεί στο Α.Τ. Συντάγματος για να διανυκτερεύσει. Ωστόσο, βλέποντας τις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών έξω από το Α.Τ. φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον κρατήσουν εκεί μέχρι να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον Ανακριτή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια