HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νίκος Οικονομόπουλος: Δώρισε την αμοιβή του για να χτιστεί εκκλησία στην Κατερίνη – Ετοιμάζει συναυλία τον Ιούλιο για να συνδράμει ξανά


Για μια ακόμη φορά ο Νίκος Οικονομόπουλος θα δώσει συναυλία στην Κατερίνη, με τα έσοδα να διατίθενται για την αποπεράτωση Ιερού Ναού.

Τι πιο όμορφο, όταν καλλιτέχνες που πιστεύουν στην ορθοδοξία μετατρέπουν τη δημοφιλία τους σε προσφορά για τον Θεό. Με πνεύμα ομολογίας αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Αγαπητός για τον λαό ο Νίκος Οικονομόπουλος, αλλά και αγαπητός για την Εκκλησία, ως μέλος της που δεν διστάζει να καταθέτει με παρρησία την αλήθεια της πίστης. Πάρα πολλές οι φορές που το έχει κάνει, και σίγουρα θα συνεχίσει να το κάνει.

Και οι χιλιάδες θαυμαστές του ακούνε μια θέση που ξεχωρίζει στην «έρημο» των επωνύμων, μπαίνουν σε έναν καλό προβληματισμό, παραδειγματίζονται ευεργετικά και καταλαβαίνουν ότι το ταπεινό φρόνημα της ορθοδοξίας μπορεί να ανθίσει παντού, ακόμα και σε έναν επαγγελματικό χώρο που κυριαρχούν τα μεγάλα «εγώ», όπως είναι ο χώρος του τραγουδιού.

Η ευθύνη κάθε χριστιανού είναι να προσφέρει ότι μπορεί προς τους συνανθρώπους του και τον Θεό, ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις του. Άλλος μπορεί να κάνει λίγα και άλλος πολλά. Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει το βήμα να μετατρέψει την αγάπη του κόσμου σε κοινή ωφέλεια, πνευματική ή υλική. Και αυτό πράττει συνεχώς προς τιμήν του. Στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, ο γνωστός τραγουδιστής είχε κάνει μια αξιέπαινη κίνηση. Δώρισε όλη την αμοιβή του από μία συναυλία, για να χτιστεί μια εκκλησία στην Κατερίνη.

Με τη συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου Κατερίνης, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης, ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε μια συναυλία στο γήπεδο του Πιερικού η οποία όπως αναμενόταν είχε γίνει sold out.

Για περισσότερες από δύο ώρες ο γνωστός καλλιτέχνης είχε ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια και είχε συγκινήσει το κοινό με τα όσα είπε στην αρχή της συναυλίας, εξηγώντας τον ευγενή λόγο που πραγματοποιήθηκε η συναυλία. Ευχαρίστησε τον κόσμο που με το εισιτήριο του συνέβαλε στην ολοκλήρωση της κατασκευής του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου Κατερίνης.

Η ευγενική προσπάθεια όμως συνεχίζεται και το φετινό καλοκαίρι, μιας και η Κατερίνη υπεραγαπάει τον Νίκο Οικονομόπουλο και φυσικά στηρίζει τέτοιους όμορφους σκοπούς. Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο Νίκος Οικονομόπουλος θα δώσει εκ νέου μια συναυλία στο γήπεδο του Πιερικού και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού. Μια ακόμα όμορφη καλοκαιρινή βραδιά όπου η διασκέδαση θα ταιριάξει με την προσφορά. Τέτοιες φιλότιμες κινήσεις αποτελούν «όαση» μέσα στον σκληρό κόσμο του χρήματος και της δόξας που τίποτα δεν χαρίζεται.

Προπώληση εισιτηρίων στην Κατερίνη στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στα βιβλιοπωλεία ΝΕΣΤΩΡ, 1900 και Μάτι στο κατάστημα ενδυμάτων MARAKA στο Super Market ”Κούρτης” στο κατάστημα ”Shop in Kατσαρος” στη Λεπτοκαρυά και διαδικτυακά στο ticketservices.gr
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια