Ο Πατροκοσμάς σε όλους γνωστός ως Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, είχε προβλέψει πολλά πράγματα από αυτά που συμβαίνουν στην σημερινή σκοτεινή εποχή και φαίνεται πως είχε αναφερθεί και στον πόλεμο στη Συρία όπως και στην Ουκρανία και μάλιστα μέσα σε μία μόνο πρόρρηση.
“Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε· αν πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε”
Τι σημαίνει αυτό; Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αλλά αν αντιστοιχίσει τα γεγονότα των τελευταίων 10 ετών θα διότι ο πόλεμος στην Συρία σίγουρα είναι «από κάτω» ενώ αντίθετα ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι «από πάνω».
Ο πόλεμος στην Συρία δεν μπορεί να έχει παρενέργειες παγκόσμιου τύπου όπως η πρόκληση ενός πυρηνικού επεισοδίου, αντίθετα ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να οδηγήσει και να καταλήξει ακόμα και σε μία παγκόσμια πυρηνική αντιπαράθεση.
Διότι είναι σαφές ότι η Δύση θέλει να χρησιμοποιήσει το ουκρανικό για να καταστρέψει την Ρωσία.
Φυσικά η Μόσχα αυτό δεν μπορεί να το επιτρέψει και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.
Τα όσα είπε ο Άγιος 250 χρόνια πριν είναι περισσότερο επίκαιρα από ποτέ.









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!