Με τους πανάξιους Πρωταθλητές της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, την ομάδα των «Πανθήρων», συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος. Στη συνάντηση παρέστησαν: η πρόεδρος του Δ.Σ. Σοφία Στούπα, το ιδρυτικό μέλος, υπεύθυνος ακαδημίας και προπονητής της ανδρικής ομάδας, Δαμιανός Χρυσίδης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Παγωνίδης, το μέλος του Δ.Σ. Αθανάσιος Πολύζος, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Κων/νος Τσιρογιάννης. Επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Παγωνίδης.
Οι «Πάνθηρες», κατακτώντας επάξια το πρωτάθλημα, εξασφάλισαν το “εισιτήριο” για τη National League 2 του μπάσκετ, γεμίζοντας με αισθήματα χαράς το φίλαθλο κοινό της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής. Ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά όλους τους συντελεστές της ανόδου και ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.
«Η επιτυχία αυτή αποτελεί απτή απόδειξη ότι η επιμονή, η μεθοδικότητα και η συστηματική δουλειά αποδίδουν καρπούς. Στον Δήμο Κατερίνης θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα - στο μέτρο του εφικτού - την προσπάθεια της ομάδας και στη νέα κατηγορία» σημείωσε ο κος Ντούμος.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!