Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι Πτυχιακές Εξετάσεις του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουνίου 2025.
Οι σπουδαστές Γεώργιος Αλεξίου, από την τάξη Αρμονίας του καθηγητή Παναγιώτη Λυμπανοβνού, και Αθανασία - Δανάη Μπίσμπα, από την τάξη Φλάουτου της καθηγήτριας Γεωργίας Πανίδου, εξετάστηκαν από την αρμόδια επιτροπή που ορίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και κρίθηκαν άξιοι του Πτυχίου, αποσπώντας και οι δύο τον βαθμό Άριστα.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους σπουδαστές για τη συστηματική προσπάθεια, την αφοσίωση και την επίτευξη του στόχου τους. Παράλληλα, ιδιαίτερη αναγνώριση οφείλεται στους καθηγητές τους για την έμπνευση και την καθοδήγηση που τους προσέφεραν καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Γεώργιος Κοκαβίδης, συνεχάρη τους επιτυχόντες σπουδαστές και τους καθηγητές τους, τονίζοντας τη σημασία της μουσικής παιδείας και την αδιάλειπτη προσπάθεια του Δήμου Κατερίνης για την αναβάθμιση του Δημοτικού Ωδείου και τη στήριξη των εκπαιδευτικών και των νέων μουσικών.









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!