Μία ακόμη σπουδαία επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης σημειώθηκε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα. Οι αθλήτριες μας, Στελλίνα Καρυώτη και Ναντίνα Δαφνάκη, κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ κορασίδων, αγωνιζόμενες με πάθος και αποφασιστικότητα.
Το πλήρωμα τερμάτισε στη δεύτερη θέση, πίσω από το εξαιρετικό σκάφος της Ρουμανίας, αφήνοντας στην τρίτη θέση την ομάδα της Τουρκίας. Πρόκειται για μία μεγάλη διάκριση, καθώς οι δύο αθλήτριες του Ομίλου μας κατέκτησαν συνολικά δύο αργυρά μετάλλια σε αυτό το πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας το υψηλό τους επίπεδο και τις μεγάλες προοπτικές που έχουν τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και τον προπονητή τους Ολυμπιονίκη Κώστα Κοντομανώλη για την προσπάθεια και την επιτυχία τους, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ που με τις διακρίσεις τους κάνουν υπερήφανη την πόλη μας και τον σύλλογο.










0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!