Ενα απίστευτο περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στον δικηγορικό κόσμο, ενόψει των εκλογών της 30ής Νοεμβρίου, για την ανάδειξη νέων διοικήσεων.
Ο υποψήφιος του συνδυασμού «Νέα Εκπροσώπηση – Έμπρακτα δίπλα στον Δικηγόρο» στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας (ΔΣΑ), Γεώργιος-Αλέξανδρος Μούκας, ανάρτησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής, στο οποίο εμφανίζεται μια γυναίκα να κάνει χρήση κοκαΐνης, σε μια σκηνή που, σύμφωνα με τον δικηγόρο-δημιουργό του, είχε συμβολικό χαρακτήρα, για να υποστηρίξει το σλόγκαν «σας χαλάμε τις γραμμές».
Το βίντεο προκάλεσε αποτροπιασμό και αρνητικές αντιδράσεις, καθώς θεωρήθηκε πλήρως ακατάλληλο και προσβλητικό, εν μέσω προεκλογικής περιόδου για τις αρχαιρεσίες του ΔΣΑ, με αποτέλεσμα λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του να «κατέβει» ενώ, ταυτόχρονα, προκάλεσε και την παραίτηση από τον συνδυασμό του υποψηφίου, Γεωργίου Μούκα, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη.
Σοκ στο δικηγορικό κόσμο, με βίντεο υποψηφίου ενόψει των εκλογών της 30ης Νοεμβρίου, για την ανάδειξη νέων διοικήσεων.https://t.co/cvkLRdvf7R pic.twitter.com/W2Ls0977IC
— iEidiseis.gr (@iEidiseisGR) November 10, 2025












0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!