HCN Fiber Connected

Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σάλος στον ΔΣΑ: Υποψήφιος ανάρτησε βίντεο με χρήση κοκαΐνης – Παραιτήθηκε από τον συνδυασμό του


Ενα απίστευτο περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στον δικηγορικό κόσμο, ενόψει των εκλογών της 30ής Νοεμβρίου, για την ανάδειξη νέων διοικήσεων.

Ο υποψήφιος του συνδυασμού «Νέα Εκπροσώπηση – Έμπρακτα δίπλα στον Δικηγόρο» στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας (ΔΣΑ), Γεώργιος-Αλέξανδρος Μούκας, ανάρτησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής, στο οποίο εμφανίζεται μια γυναίκα να κάνει χρήση κοκαΐνης, σε μια σκηνή που, σύμφωνα με τον δικηγόρο-δημιουργό του, είχε συμβολικό χαρακτήρα, για να υποστηρίξει το σλόγκαν «σας χαλάμε τις γραμμές».

Το βίντεο προκάλεσε αποτροπιασμό και αρνητικές αντιδράσεις, καθώς θεωρήθηκε πλήρως ακατάλληλο και προσβλητικό, εν μέσω προεκλογικής περιόδου για τις αρχαιρεσίες του ΔΣΑ, με αποτέλεσμα λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του να «κατέβει» ενώ, ταυτόχρονα, προκάλεσε και την παραίτηση από τον συνδυασμό του υποψηφίου, Γεωργίου Μούκα, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια