HCN Fiber Connected

Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συναυλία πιάνου του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης


Ο τάξεις πιάνου του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης διοργανώνουν την καθιερωμένη ετήσια συναυλία τους με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρονών από τη γέννηση των δύο σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης Εκάβη (ισόγειο). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει γνωστές επιτυχίες των διακεκριμένων μουσικών, για σόλο πιάνο, ντουέτα για τέσσερα χέρια, και συμπράξεις με άλλα όργανα, όπως βιόλα, φλάουτο, μπουζούκι, καθώς και με τραγούδι (Κεμάλ, Αθανασία, Κοντέσσα Εστερχάζυ, Ζορμπάς, Μαρίνα, Το βαλς των χαμένων ονείρων, Η μελαγχολία της ευτυχίας, Φαίδρα κ.α.)

Οι υπεύθυνοι καθηγητές πιάνου είναι: Αναστασοπούλου Στέλλα, Βλαχάκη Μαρίνα, Γοργίας Χρήστος, Κοκοζίδου Κωνσταντίνα, Κοσκινά Αγγελική, Μισδραχή Ρόζα, Παπαδοπούλου Εύχαρις, Παυλίδης Σάββας, Σιδερίδου Ειρήνη, Συμεωνίδη Ταμάρα, Τσομίδου Μαρία, Χαλάτση Έλενα και Χατζηγιαννάκη Κατερίνα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια