Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας συμμετείχε στην 27η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026, η Εφορεία Αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών.
Κατά τη διάρκεια της δράσης, τα μέλη του Συλλόγου μας κα Μπουσνάκη και κα Παπαζήση είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους εθελοντές αιμοδότες για τη ζωτική σημασία της δωρεάς μυελού των οστών, καταρρίπτοντας μύθους και ενισχύοντας την εθνική δεξαμενή δοτών.
Η Εστία Πιερίδων Μουσών αποδεικνύει έμπρακτα πως η κοινωνική προσφορά δεν είναι μια αποσπασματική κίνηση, αλλά μια διαρκής δέσμευση απέναντι στον συνάνθρωπο. Ευχαριστούμε που για ακόμη μια φορά μας έδωσε την δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε αυτή τη τόσο σημαντική πρωτοβουλία.
Η προσφορά αίματος και μυελού των οστών είναι η κορυφαία πράξη αλληλεγγύης που μετατρέπει έναν απλό πολίτη σε ήρωα της διπλανής πόρτας.
Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών!
Δώσε Ελπίδα!
Δώσε Ζωή!
Σας περιμένουμε στα γραφεία μας για να ενημερωθείτε και να εγγραφείτε ως εθελοντές δότες μυελού των οστών:
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30 – 12:30
Τετάρτη απόγευμα: 18:00 – 20:00
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Παν. Τσαλδάρη 16, Κατερίνη
Τηλέφωνο: 2351 181185 | Κινητό: 693 4411 662
Email: skkpierias@gmail.com

.png)










0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!