HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αγανακτισμένοι αλλά και αποφασισμένοι οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της Κατερινόσκαλας!!! "Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι" παραδέχονται... (βίντεο)


Στην Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας (γνωστή στους ντόπιους και ως Κατερινόσκαλα) έφτασε πριν λίγες ημέρες η κάμερα της Δίον Τηλεόρασης, και ο συνεργάτης μας δημοσιογράφος Πέτρος Σταθακόπουλος, ύστερα απο καταγγελίες επιχειρηματιών της περιοχής, για να κάνει ρεπορτάζ για ένα θέμα που ταλανίζει την περιοχή τα τελευταία 4 χρόνια!!!

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι επιχειρηματίες της Ολυμπιακής Ακτής Πιερίας που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό με το θέμα του καναλιού που μολύνει την περιοχή εδώ και τέσσερα (4) χρόνια. Όπως ομολογούν μπροστά στην κάμερα είναι έτοιμοι απο αύριο κιόλας να καταγγείλουν τη θέμα στον Εισαγγελέα για να βρεθεί λύση, αφού οι αρχές της πόλης δείχνουν τόσο καιρό αδιαφορία ακόμη και μετά απο πολλές καταγγελίες που έκαναν οι ίδιοι για το θέμα.





Στο παρακάτω βίντεο και στο ρεπορτάζ του συνεργάτη μας δημοσιογράφου Πέτρου Σταθακόπουλου που έκανε για λογαριασμό της Δίον Τηλεόρασης θα δείτε αλλά και θ' ακούσετε τους ίσιους να λένε τα πράγματα έξω απ' τα δόντια!!!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:




Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Οι κάτοικοι της Κατερινόσκαλας είναι τόσο αγανακτισμένοι...... που και πάλι Λεμονόπουλο θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!